Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Κάπου κάνεις κάποιο λάθος. Δες το συνημμένο παράδειγμα με βάση το αρχείο που ανέβασες. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Σίγουρα κάνω κάποιο λάθος και δεν ξέρω που.Εγώ με το αρχείο αυτό και το παράδειγμα που αναφέρεις εξακολουθώ από τις ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ(καρτέλα με ανάλυση υπολοίπου) να παίρνω λάθος αποτέλεσμα. Δηλαδή διπλοεγγραφές.Ενω οι άλλες καρτέλες οι συγκεντρωτικές είναι σωστές. |
| ||||
| ||||
Αρχικά φρόντισε να αλλάξεις το όνομα του κουμπιού "print" σε κάτι άλλο πχ. "cmdPrint" ή "cmdPrintPreview". Αφαίρεσε την ενσωματωμένη μακροεντολή από το συμβάν του κουμπιού. Πέρασε τον παρακάτω κώδικα στο συμβάν του κουμπιού "Με το κλικ": Private Sub cmdPrint_Click() DoCmd.OpenReport "rptPliromes", acViewPreview End Sub ή αντιστοίχισε του μια νέα μακροεντολή της Access. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο στην βάση που ανέβασα το έχεις δοκιμάσει και δουλεύει;Εγώ έχω δοκιμάσει ότι μου πρότεινες και δεν κατάφερα τίποτα.
|
| |||
| |||
Τάσο μπορείς να με βοηθήσεις στο εξής;ή όποιος μπορεί να βοηθήσει.. Στο ερώτημα qryPelates αν φέρω τον πίνακα tblXreoseis[ΧΡΕΩΣΗ] μόνο θα φέρει σωστά τις εγγραφές.Αν θα φέρω και τον πίνακα tblPliromes[ΠΛΗΡΩΜΗ] τότε οι εγγραφές διπλασιάζονται.Αυτό γίνεται και αντιστροφα.Βλέπει δηλαδή το ID του πελάτη δύο φορές.Που μπορεί να υπάρχει λάθος; Γι' αυτό και στην αναλυτική εκτύπωση rptPliromes φέρνει διπλές εγγραφές. |
| |||
| |||
Σάκη καλημέρα Εφόσον δημιουργείς συγκεντρωτικό ερώτημα ως προς τον πελάτη θα πρέπει να αφαιρέσεις τις εγγραφές των επιμέρους πινάκων (id_Xreoseis, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΧΡΕΩΣΗΣ & ID ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ). Στις Ημερομηνίες μπορείς αν θες να επιλέξεις την τελευταία ημερομηνία ή την αρχική και την τελική ημερομηνία χρέωσης ή πληρωμής. |
| |||
| |||
Στέλιο το έχω δοκιμάσει αλλά τίποτα, πάλι μου φέρνει διπλές εγγραφές.Μπορείς να δεις την βάση που ανέβασα;Όταν έχω στο ερώτημα qryPelates και Χρέωση και Πληρωμή ΜΑΖΙ μου φέρνει διπλές εγγραφές,όταν αφήσω μόνο την Χρέωση ή μόνο την Πληρωμή τότε τα αποτελέσματα είναι σωστά(της Χρέωσης ή της Πληρωμής). Ότι και αν έχω δοκιμάσει δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει. |
| |||
| |||
Εμένα μου φαίνεται εντάξει. Εκτός και ψάχνεις κάτι άλλο. Δες στο συνημμένο το qryPelates.
|
| |||
| |||
Στέλιο εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι ενώ στο tblXreoseis έχω για τον ID 2 χρέωση 500 ευρώ στο qryPelates διπλασιάζεται και γίνεται 1000 ευρώ.Για τον ID 1 έχω χρέωση στον tblXreoseis 1600 ευρώ και πληρωμές 800 ευρώ στον tblPliromes ενώ στο qryPelates διπλασιάζονται.Μήπως το βλέπω μόνο στο δικό μου μηχάνημα.Σε εσένα ισχύει κάτι τέτοιο;
|
| |||
| |||
Έχεις δίκιο Σάκη, εστίασα στα άτομα και δεν είδα τα ποσά. Δες μια άλλη υλοποίηση.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματη καταχώρηση πεδίου από κουμπί | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-12-13 15:19 |
[Συναρτήσεις] ΜΙΝ ΜΑΧ αυτόματη καταχώρηση | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 13-04-12 15:51 |
[ Φόρμες ] Αυτοματη ενημέρωση πεδίου με την τελευταια καταχωρηση | athigb | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 07-02-10 03:03 |
[VBA] Αυτοματη Καταχωρηση! | DimitrisK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 03-02-10 21:33 |
Η ώρα είναι 19:37.