Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Shift Απενεργοποίηση / Ενεργοποίηση για Access 2010
Καλησπέρα σε όλους Θέλω να απενεργοποιήσω / ενεργοποιήσω το shift για Access 2010 έχω κάνει κλείδωμα όπως περιγράφετε ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/1425-kleidoma-kodika-visual-basic-applications-sql-se-access-2010-a.html έχω φτιάξει μία φόρμα Login με κωδικό πως μπορώ... 1. να απενεργοποιήσω το Shift. 2. να κλειδώσω την navigation pane με κωδικό. 3. σε ποιο αρχείο εφαρμόζω απενεργοποίηση / ενεργοποίηση του Shift στο .Accde? τα άλλα 3 αρχεία τα έχω κλειδώσει και δεν έχω πρόβλημα να κάνω απενεργοποίηση του Shift. Ευχαριστώ για το χρόνο σας. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Θοδωρή δοκίμασε το συνημμένο παράδειγμα. Νομίζω ότι περιέχει αυτά που χρειάζεσαι. Αν χρειαστείς κάτι άλλο εδώ είμαστε. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Φίλε Τάσο σ΄ ευχαριστώ τόσο για το χρόνο που μου διέθεσες όσο και την γρήγορη ανταπόκριση σου. Η σχεδίαση φόρμας παραμένει ενεργή πως απενεργοποιείται? |
| |||
| |||
Τάσο έχω κάνει Copy paste to αρχείο που μου έστειλες στη δικιά μου τη βάση το θέμα είναι ότι ενώ στη δικιά σου παρουσιάζετε μια χαρά και έχει μόνο τις επιλογές "Αρχείο Εκτύπωση και έξοδος" στη δικιά μου βγάζει "Αρχείο/επιλογές ιδιωτικού απορρήτου(και από εκεί τα ξαναενεργοποιείς όλα και είναι σαν μην έχει γίνει τίποτα.)/Εκτύπωση και έξοδος και κεντρική. τι κάνω λάθος? |
| ||||
| ||||
Ο πίνακας tblProtection και ο πίνακας USysRibbons πρέπει να μεταφερθούν επίσης στη βάση σου. Πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση αντικειμένων συστήματος για να μπορέσεις να δεις και να εισάγεις τον πίνακα USysRibbons. Για να αποτρέψεις την επεξεργασία μιας φόρμας, σου μένει να ρυθμίσεις την ιδιότητα της φόρμας "Μενού συντόμευσης" σε "Όχι" ή να μετατρέψεις όλη τη βάση σε *.accde. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Οκ ευχαριστώ. τα βρήκα με έσωσες. |
| ||||
| ||||
Να είσαι καλά φίλε μου! Τάσος
| |||
| |||
Φίλε Taso καλησπέρα 1.Σε περίπτωση που θέλω να κάνω αλλαγές κάποιο update σε φόρμες και πίνακες για να μην χαθούν τα στοιχεία τι κάνω ? 2,Προσπάθησα να διαγράψω πίνακες αλλά δεν με άφηνε λόγο σχέσεων. 3,έκανα αυτό που περιγράφεις σε μία άλλη περίπτωση διαίρεση .ms-office.gr/forum/access-erotiseis-apantiseis/1425-kleidoma-kodika-visual-basic-applications-sql-se-access-2010-a.html αλλά δεν λειτουργεί η βάση μετά. ευχαριστώ για το χρόνο σας και ελπίζω να μην σας κουράζω |
| ||||
| ||||
Καλημέρα σε όλους! Θοδωρή, το παρακάτω κείμενο είναι αντιγραφή του μηνύματος: http://www.ms-office.gr/forum/8315-post2.html Τα βασικά βήματα για να κλειδώσεις VBA, SQL και σχεδίαση είναι:
Συμπληρωματικά: Μπορείς να διαγράψεις πίνακες που έχεις δημιουργήσει αφού σιγουρευτείς ότι είναι κλειστοί και δεν χρησιμοποιούνται. Αφού κάνεις τη διαίρεση της βάσης, στη βάση FrontEnd έχει καταγραφεί η διαδρομή της βάσης Backend που επέλεξες με τη βοήθεια του οδηγού διαίρεσης βάσης. Αν μετακινήσεις την BackEnd σε κάποιο άλλο σημείο, το FronτEnd αδυνατεί να εντοπίσει την πρώτη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να τρέξει η εφαρμογή σου αφού δεν υπάρχουν πια πίνακες. Καλή συνέχεια! Τάσος
| |||
| |||
Παράθεση:
στο αρχικό αρχείο .accdb έκανα 1. στη VDE Debug την επιλογή "Compile ProjectName" 2.Στην καρτέλα Εργαλεία βάσης δεδομένων πάτησα την επιλογή "Συμπύκνωση και επιδιόρθωση βάσης δεδομένων". 3.Διαίρεσα τη Βάση 4.πήρα ένα αρχείο που το ονόμασα πίνακες.accdb , άνοιγμα σε αποκλειστική χρήση πέρασα κωδικό. 5.διαγράφω τους πίνακες από αρχικό αρχείο.accdb 6.πάω εξωτερικά δεδομένα/εισαγωγή βάση δεδομένων από access/σύνδεση με αρχείο προέλευσης ζητάει κωδικό περνάω τον κωδικό επιλογή όλους τους πίνακες και οκ 7.όταν κλείσω και ξανανοίξω δεν λειτουργεί 8.χωρίς κωδικό στους πίνακες.accdb λειτουργεί κανονικά. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] ενεργοποίηση - απενεργοποίηση επιλογής σε φόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 29-08-14 14:47 |
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Πλαισίου κειμένου | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-12-13 23:14 |
Ενεργοποίηση / απενεργοποίηση του Shift | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 32 | 05-12-13 12:33 |
[ Φόρμες ] Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση καρτελών φόρμας | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-11-13 14:51 |
[ Φόρμες ] Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση κουμπιού | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-07-13 13:42 |
Η ώρα είναι 08:15.