Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
πρόβλημα με συμβάν στην access
Για σας παιδιά, Έχω ένα πρόβλημα με την access. έχω μερικούς πίνακες, και έχω δημιουργήσει μια φόρμα στην οποια έχω ένα combo box το οποιο διαβάζει το κλειδί από ένα πινακα και φορτώνει ένα ερώτημα που έχω αποθηκεύσει. Το πρόβλημα είναι πως δημιουργώ ένα συμβάν "μετά από ενημέρωση" και εισάγω TableReport.Requery για να κάνει ενημέρωση το ερώτημα. μου βγάζει όμως μήνυμα Παράθεση:
κάτι το οποιο νομίζω πως το κάνει ακόμα και αν δεν έχω καμια εντολή μέσα στο συμβάν. Ο κώδικας για το συμβάν είναι. Κώδικας: Private Sub afmCombo_AfterUpdate() TabedReport.Requery End Sub Μπορεί να βοηθήσει κανεις? Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αν δοκιμάσεις me.requery τι θα συμβεί; Με εκτίμηση Νίκος |
| |||
| |||
βασικά το παράτησα. Θα κάνω κανονικό πρόγραμμα με τη Visual Basic. Και πιο καλο θα γίνει, και ποιο εύκολα :) νομίζω πως λογικά θα μου βγάλει πάλι λάθος. Δεν νομίζω πως φταίει η εντολή μιας και μου βγάζει το λάθος ακόμα και αν δεν έχω καμια εντολή. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Πρόβλημα στην αναζήτηση | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-04-15 22:34 |
Πρόβλημα στην εμφάνηση ερωτήματος | ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-04-15 17:13 |
Πρόβλημα με την αναζήτηση εγγραφών στην ms access 2007-2010 | lefterisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 23-02-12 09:36 |
[VBA] Πρόβλημα στην VBA | Xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 24-08-11 23:08 |
Η ώρα είναι 10:25.