Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Buttons σε WebBrowser Object
Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Η ερώτηση που έχω είναι η έξης: Σε μια φόρμα έχω ένα στοιχείο έλεγχου WebBrowser που το χρησιμοποιώ για να κάνουν Login οι υπάλληλοι της εταιρίας όπου εργάζομαι. Το πρόβλημα μου είναι ότι μου εμφανίζει τα κουμπιά και τα υπόλοιπα πεδία σε στυλ Windows 2000 και όχι σε Windows XP!! Ένας συνάδελφος και γνώστης της HTML, δεν μπόρεσε να κάνει κάτι πάνω σ αυτό. Ψάξαμε Internet αλλά δεν κατορθώσαμε να βρούμε κάτι σχετικό. Ξέρετε αν υπάρχει τρόπος να εμφανιστούν τα πεδία αυτά όπως εμφανίζονται στον κανονικό Internet Explorer? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Λάκης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis : 28-12-09 στις 13:27. |
| ||||
| ||||
Αγαπητέ φίλε Βαγγέλη καλημέρα και χρόνια πολλά! Είχαμε γράψει παλαιότερα ότι στο αντικείμενο του WebBrowser δεν παρέχεται κάποια ρύθμιση για την εμφάνιση XP ή Vista styles. Μπορείς να κάνεις όμως να προσθέσεις στα Meta Tags της σελίδας-html που φορτώνεται τα εξής: Κώδικας: <meta http-equiv="msthemecompatible" content="yes"> Αν αυτό δεν είναι εφικτό, ή αν πρόκειται για περισσότερες σελίδες Τότε, θα μπορούσαμε μέσω της VBA να προσθέσουμε την παραπάνω γραμμή στον κώδικά-Html του εγγράφου κάθε φορά που αυτό θα φορτώνεται στον WebΒrowser. Ακόμα καλύτερα (για μένα η πιο αξιόπιστη λύση) είναι η χρήση του παρακάτω κώδικα Στην κλάση της φόρμας. Κώδικας: 'Στην κλάση της φόρμας που περιέχει τον Webbrowser κάτω από το _ Option Compare Database: Option Explicit Private Declare Function LoadLibrary Lib "kernel32" _ Alias "LoadLibraryA" ( _ ByVal lpLibFileName As String) As Long Private Declare Function FreeLibrary Lib "kernel32" ( _ ByVal hLibModule As Long) As Long Private ExlrorerModule As Long 'Στο συμβάν onload προσθέτουμε το παρακάτω: Private Sub Form_Load() ExlrorerModule = LoadLibrary("explorer.exe") End Sub 'Και στο συμβάν Close προσθέτουμε το παρακάτω Private Sub Form_Close() If ExlrorerModule Then FreeLibrary ExlrorerModule End Sub Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλους. Φίλε Τάσο, σ ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις συμβουλές! Και οι δύο λύσεις που μας πρότεινες δουλεύουν αποτελεσματικά! Τελικά επιλέξαμε τη δεύτερη ( Declare Function LoadLibrary...). Και πάλι ευχαριστούμε και συγχαρητήρια για το φόρουμ! Με εκτίμηση Βαγγέλης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Vangelis : 28-12-09 στις 17:24. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Application-defined or object-defined error | devcon | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 05-10-12 22:17 |
webbrowser και outlook σε φόρμα | atlasgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 29-06-09 21:02 |
webbrowser σε φορμα | gpaccess | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-03-09 14:19 |
Η ώρα είναι 20:01.