Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναφορά μέσω VBA σε αντικείμενο άλλης φόρμας.
Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Έστειλα το παρακάτω μήνυμα στον Tasos επειδή είχα μπει στα προσωπικά μηνύματα οπότε το ξαναδημοσιεύω και εδώ μόνο και μόνο για να είναι κοινό σε όλους. Έχω το παρακάτω πρόβλημα με την vba στην access. Θέλω να συντάξω την παρακάτω πρόταση. Πρώτα ρωτάω αν η φόρμα Α είναι ανοιχτή If IsOpen("frmFormA") Then Μετά θέλω να αναφερθώ σε ένα μη δεσμευμένο αντικείμενο της φόρμας Α το txtImerominias με τις παρακάτω εκφράσεις If Forms! frmFormA!txtImerominias Is Null Then If Forms!(“ frmFormA”)![txtImerominias] Is Null Then If Forms![ frmFormA]![txtImerominias] Is Null Then Και δεν θυμάμαι και εγώ τι άλλο δοκίμασα αλλά δεν τα κατάφερα. Θα ήθελα να με βοηθήσετε. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Παναγιώτη καλημέρα Δοκίμασε If CurrentProject.AllForms("frmFormA").IsLoaded Then Debug.Print "Η φόρμα είναι ανοικτή" Else DoCmd.OpenForm "frmFormA" End If If IsNull(Forms![frmFormA]![txtImerominias]) Then Debug.Print "Το πεδίο είναι κενό" Else End If |
| |||
| |||
Ευχαριστώ sarafis το δοκίμασα και δούλεψε.
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Error 3276 Μη έγκυρη αναφορά σε αντικείμενο δεδομένων | thanosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-09-16 09:08 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή αντικειμένου φόρμας σε αντικείμενο άλλης φόρμας | zinocrotale | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 18-04-13 18:35 |
Ανανέωση Φόρμας Μετά απο Ενημέρωση άλλης | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 12-02-12 15:52 |
Ενημέρωση Φόρμας με το κλείσιμο μιας άλλης | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 19-06-11 19:49 |
Μεταφορά περιεχομένου λίστας σε σύνθετο πλαίσιο άλλης φόρμας | stavros2244 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 17 | 30-03-10 17:38 |
Η ώρα είναι 19:53.