Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Πρόβλημα σε έκθεση
Από την Φόρμα DOY με επιλογή από Πλαίσιο ελέγχου δίνω τιμές σε υπόμνημα μέσω κώδικα. Στην έκθεση τώρα όποιο υπόμνημα είναι κενό δεν θέλω να μου εμφανίζεται. Έως εδώ είμαι εντάξει. Το πρόβλημα μου είναι να μην έχω κενά ανάμεσα στα υπομνήματα, όταν δηλαδή βρίσκω κενό υπόμνημα να μην εμφανίζεται και να παίρνει τη θέση του το επόμενο που θα βρίσκω το οποίο δεν είναι κενό. Παρόμοιο θέμα έχει λύσει ο χρήστης kapetang με το αρχείο ReportFlex αλλά εγώ δεν μπόρεσα να το κάνω να δουλέψει παρότι το προσάρμοσα (μάλλον λάθος). Ευχαριστώ πολύ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vng : 25-01-14 στις 14:06. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Προβλημα με εκθεση που χανει ρυθμισεις | pdhmos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 30-06-14 22:59 |
[ Εκθέσεις ] Πρόβλημα σε έκθεση | vng | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 25-01-14 22:14 |
[Γενικά] Πρόβλημα εισαγωγής δεδομένων σε κελιά του Excel και πρόβλημα με συνάρτηση | ΣΟΦΙΑΖΩΤΟΥ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 02-12-13 14:14 |
Πρόβλημα σε έκθεση | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 21-10-12 01:03 |
Έκθεση! Και πρόβλημα με μήνυμα (GROUP BY) | tzvangel | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 20-07-11 18:48 |
Η ώρα είναι 15:03.