Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εκτυπωση report με ενα και παραπανω κριτηρια
λοιπον εχω ενα report που εχει μεσα κωδ.λογαριασμου αριθμος τιμολογιου μηνας μεσο κατηγορια κλπ εχω μια φορμα που εχει 2 combobox combo1 = μηνα combo2 = κωδικος λογαριασμου και ενα κουμπι εντολης (εντολη 4) που εκτυπωνει το report o κωδικας που εχω ειναι ο εξης: private Sub εντολη4_Click() If IsNull(combo1) Then MsgBox "επελεξε μηνα !", vbInformation Exit Sub End If DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" και λειτουργει μια χαρα τωρα αν θελω να βαλω σαν 2ο κριτηριο τον λογαριασμου ποιος ειναι ο καταλληλος κωδικας?δηλαδη τα θελω πχ τον απριλιο για τον κωδικο ταδε και να μου εκτυπωνει το report βαση του μηνα και του κωδικου και αν θελω να βαλω παραπανω κριτηρια δλδ μεσο , κατηγορια ο κωδικας θα ειναι πανομοιοτυπος με αυτον των 2 κριτηριων? |
| |||
| |||
Προσπαθω να κανω κατι τετοιο αλλα δεν μου βγαινει: Private Sub Εντολή4_Click() Dim strWhere As String If Not IsNull(combo1) Then strWhere = "([ΜΗΝΑΣ] = """ & Me.combo1 & """) AND " "[ΚΩΔΙΚΟΣ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & combo2 & "'" End If DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , strWhere Me.Filter = strWhere Me.FilterOn = True End Sub |
| |||
| |||
καλησπερα Μαριε DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , [ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & and [pedio] = '" & [kritirio] & "'" Γιώργος |
| |||
| |||
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , [ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & and [ΚΩΔΙΚΟΣ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ] = '" & combo2 & "'"
|
| |||
| |||
DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , [ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & " and [ΚΩΔΙΚΟΣ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ] = '" & combo2 & "'" Συγνωμη μαριε αυτο ειναι το σωστό |
| ||||
| ||||
Εγώ το κάνω έτσι¨: DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "(AR_PELATH>'1') AND (PROION='Patates') AND (PERIOXH='Thesalonikh' OR PERIOXH='Athina') AND (MHNAS>'1')" και φυσικά αλλάζω τις τιμές με τις τιμές των αντικειμένων της φόρμας. Χρησιμοποιείστε αγκύλες [ ] αν τα ονόματα των πεδίων περιέχουν κενά.
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 21-12-09 στις 19:36. |
| |||
| |||
γιατι στον κωδικο λογαριασμου μου ζητα τιμη παραμετρου?
|
| |||
| |||
Φίλε Μάριε καλημέρα! Δείξε τι κώδικα χρησιμοποιείς τελικά για να μπορέσει να σου δοθεί μια απάντηση. Φιλικά Βαγγέλης |
| |||
| |||
Καλημερα και συγγνωμη για την αγενεια μου να μην πω καλημερα... ο κωδικας που χρησιμοποιω ειναι: Private Sub Εντολή4_Click() If IsNull(combo1) Then MsgBox "επελεξε μηνα !", vbInformation Exit Sub End If DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" End Sub και ανα μηνα μου τα βγαζει σωστα τωρα οταν βαζω DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , [ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & " and [ΚΩΔΙΚΟΣ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ] = '" & combo2 & "'" μου λεει οτι υπαρχει λαθος στο κωδικο βεβαια και μονο του που χρησιμοποιησα για να τα φιλτραρω με τον κωδικο λογαριασμου δλδ DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΚΩΔΙΚΟΣ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & combo2 & "'" μου ζηταει τιμη παραμετρου αλλα εστω πχ οτι θελω φιλτραρισμα με μηνες και κατηγορια ποιος ειναι ο σωστος κωδικας?μηπως χρειαζεται strwhere? |
| |||
| |||
sorry που ξαναεπιστρεφω σαυτον τον κωδικα: ο κωδικας που χρησιμοποιω ειναι: Private Sub Εντολή4_Click() If IsNull(combo1) Then MsgBox "επελεξε μηνα !", vbInformation Exit Sub End If DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & "[ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'" End Sub μου βγαζει μηνυμα : missing operator...οπως εχετε καταλαβει ειμαι αρχαριος στην γλωσσα προγραμματισμου ...:) |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Report πρόβλημα | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 04-04-16 20:13 |
Report σε Pdf | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-07-14 22:18 |
Τίτλος report page | gipsy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-05-12 13:00 |
[ Εκθέσεις ] Πονοκέφαλος σε Report | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-03-10 12:19 |
Πλέγματα στα Report | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-07-09 14:05 |
Η ώρα είναι 08:31.