Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Χιλια συγγνωμη που ξανα ποσταρω το βρηκα εντελει...:) DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'" 2 ερωτησεις τωρα... θελω οταν επιλεγει καποιος μονο τον μηνα να το βγαζει και ας μην εχει διαλεχτει η κατηγορια...πως γινεται? |
| |||
| |||
γιουπι το βρηκα και αυτο καπως ετσι το εκανα.. Private Sub Εντολή4_Click() If IsNull(combo1) Then DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'" Exit Sub End If If IsNull(combo3) Then DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" Exit Sub End If DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'" End Sub τωρα μια ερωτηση γιατι για κωδικο λογαριασμου μου βγαζει οτι θελει τιμη παραμετρου?ειναι κειμενο και συνδεεται με ενα προς πολλα με τον κυριο πινακα οπως και οι μηνες...ο κωδικος μπορει να ειναι 610010508αβ γιαυτο το εχω βαλει σαν κειμενο μηπως γιαυτο κολλαει? |
| |||
| |||
υπαρχει δυνατοτητα να μαζεψω τον παραπανω κωδικο στην περιπτωση που του βαλω και 3ο κριτηριο? πχ τον κωδικο λογαριασμου?και παλι συγγνωμη για τα συνεχομενα ποσταρισματα... |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Μάριε! Δες ένα παράδειγμα: DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "([ΚΩΔΙΚΟΣ_ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ] >'" & Me.combo2.Column(1) & "')" & " AND ([PROION]='Patates') AND ([PERIOXH]='Thesalonikh' OR [PERIOXH]='Athina') AND ([MHNAS]>'1')" Μήπως η δεσμευμένη στήλη του combo2 είναι κρυμμένη και όχι αυτή που εμφανίζεται στη φόρμα;
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
παιδια συγγνωμη εδω που κανω λαθος ? Private Sub ÅíôïëÞ4_Click() If IsNull(combo1) And (cobo2) Then DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'" Exit Sub End If If IsNull(cobo2) And (combo3) Then DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" Exit Sub End If If IsNull(combo1) And (combo3) Then DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'" Exit Sub End If DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'" End Sub δλδ οταν εχω γεματα 2 απο τα 3 ή και τα 3 μια χαρα μου βγαζει το report .οταν ομως ειναι μονο ενα γεματο και τα αλλα 2 κενα μου βγαζει λευκή σελιδα |
| |||
| |||
rolf αντι για and εβαλα & και πηγε κανονικα
|
| |||
| |||
παιδια βοηθεια ...θα μου σπασει τα νευρα...ηδη εχω μπει στον πειρασμο να το σπασω το pc ...εχω αυτο τον κωδικα αλλα οταν χρησιμοποιω και τα 3 κριτηρια μου βγαζει σφαλμα Private Sub ÅíôïëÞ4_Click() If IsNull(combo1) Then DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'" Exit Sub End If If IsNull(cobo2) Then DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'" Exit Sub End If If IsNull(combo3) Then DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'" Exit Sub End If If IsNull(combo1) & (combo3) Then DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'" Exit Sub End If If IsNull(cobo2) & (combo3) Then DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑΣ]= '" & combo1 & "'" Exit Sub End If If IsNull(cobo2) & (combo1) Then DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'" Exit Sub End If DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ΜΗΝΑ]= '" & combo1 & "'" & "AND [ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'" & "AND [ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ]= '" & combo3 & "'" End Sub ευχαριστω εκ των προτερων |
| |||
| |||
Μαριε καλησπερα εδώ έχεις ένα λά8ος στον κωδικα σου "[ ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]" εχες κενο μεταξυ Κ και [ έλεξε αρχικα μήπως έχεις και αλλα τετοια DoCmd.OpenReport "MINES", acViewReport, , "[ ΚΩΔΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ]= '" & cobo2 & "'" Γιωργος |
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Μάριε, δες αυτό το παράδειγμα (βασισμένο στον κώδικα σου): Μη χρησιμοποιείς ( ' ) όταν αναφέρεσαι σε αριθμητικά πεδία.
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 23-12-09 στις 05:20. |
| |||
| |||
Καλημερα...Tασο ευχαριστω δουλευει μια χαρα....εγω σαν μαθηματικος που ειμαι το πηρα με περιπτωσεις...ευχαριστω και παλι ολους...Και αν δεν τα πουμε ( λεμε τωρα ) καλες γιορτες!
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Report πρόβλημα | mikekal1oo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 04-04-16 20:13 |
Report σε Pdf | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 16-07-14 22:18 |
Τίτλος report page | gipsy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-05-12 13:00 |
[ Εκθέσεις ] Πονοκέφαλος σε Report | marios1984 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 29-03-10 12:19 |
Πλέγματα στα Report | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-07-09 14:05 |
Η ώρα είναι 08:26.