Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Καλημέρα σε όλους, Σε ερώτημα επιλογής, στα κριτήρια Between [Δώσε ημερομηνία από] And [Δώσε ημερομηνία μέχρι] θέλω να λαμβάνω αποτέλεσμα 1) όπου η ημερομηνία είνει κενή και 20 ημερομηνία επιλογής ευχαριστώ |
| |||
| |||
![]()
Γιώργη, έχω την εντύπωση ότι η διατύπωση του ζητούμενου είναι ασαφής και δε διευκολύνει όσους θα ήθελαν να σε βοηθήσουν.
|
| ||||
| ||||
![]()
Καλημέρα! Από το ερώτημα καταλαβαίνω τα εξής: Σε ερώτημα επιλογής, στα κριτήρια Between [Δώσε ημερομηνία από] And [Δώσε ημερομηνία μέχρι] θέλουμε να λαμβάνουμε τα εξής αποτελέσματα: Εάν το κριτήριο [Δώσε ημερομηνία από] είναι κενό να εμφανίζονται όλες οι εγγραφές από την μικρότερη ημερομηνία μέχρι την ημερομηνία που έχει οριστεί από το κριτήριο [Δώσε ημερομηνία μέχρι] . Το ίδιο να γίνεται και αντίστροφα. Αν και τα δύο κριτήρια δεν συμπληρωθούν τότε να εμφανίζονται όλες οι εγγραφές. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την παρακάτω έκφραση: Between Nz([Δώσε ημερομηνία από];1) And Nz([Δώσε ημερομηνία μέχρι];2958465) Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Γιώργο και Τάσο ευχαριστώ πολύ. Το κριτήριο που ήθελα είναι [ ημερομηνία] Or Is Null . Μου εμφανίζει τη συγκεκριμένη ημερομηνία επιλογής μαζί με τα κενά ημερομηνίας.
|
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα δεν επιστρέφει εγγραφές με κενό πεδίο. | vraxnakisg | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 24-05-15 18:02 |
[ Εκθέσεις ] Κατάργηση κενού διαστήματος | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-02-15 19:43 |
[ Ερωτήματα ] Κριτήριο επιλογής χρονικού διαστήματος μεταξύ δύο πεδίων | mousatos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-08-13 20:30 |
[Γενικά] Αντιγραφή επικόλληση στο πρώτο κενό κελί | PANIK | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 22-04-12 11:39 |
[Γράφημα] Διάγραμμα μεταβλητού χρονικού διαστήματος. | gr8styl | Excel - Tips & Tricks | 0 | 12-03-11 16:47 |
Η ώρα είναι 00:05.