Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Άθροισματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα.
Καλησπέρα σε όλους, χρειάζομαι την βοήθεια σας στην βάση που ανεβάζω ως δείγμα, θα ήθελα τα αθροίσματα που εμφανίζονται στην Δευτερεύουσα φόρμα ανά τρέχουσα εγγραφή. Επειδή προσπαθώ να την προσαρμόσω σε μια άλλη μεγάλη βάση θα ήθελα το τελικό σύνολο στο παράδειγμα μου 5 να ενημερώνει το πεδίο ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ του πίνακα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ. Ευχαριστώ.
|
| |||
| |||
Καλημέρα Έκανα μια προσπάθεια να προσεγγίσω το ζητούμενό σου. Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο. |
| |||
| |||
Καλημέρα Χρήστο ,σ' ευχαριστώ πολύ για την προσπάθεια σου, εν μέρει είναι αυτό που ζητάω όμως αν προσέξεις την δεύτερη εγγραφή του Κώστα ας υποθέσουμε, δεν ενημερώνεται το ανάλογο πεδίο του πίνακα προσωπικό στην ανάλογη εγγραφή.
|
| |||
| |||
Τώρα είναι μια χαρά...κάνε και συ λίγες δοκιμές σε παρακαλώ και πέσμου
|
| |||
| |||
Φίλε Χρήστο δεν σε ξέχασα απλά προσπαθώ να βρώ μια άκρη, στην βάση που μου έφτιαξες δουλεύει μια χαρά το ίδιο και στην δικιά μου που την προσάρμοσα έκανα μόνο μια αλλαγή στο πεδίο του πίνακα ΠΡΟΣΩΠΙΚΌ Α Μ με κενό και τώρα ενώ όλα δουλεύουν μια χαρά όταν πατάω το κουμπί ενημέρωση μου χτυπάει ο κώδικας CurrentDb.Execute "UPDATE ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ SET [ΑΝΑΠΑΥΣΕΙΣ]=" & Me.txtSin & " Where [ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.Α Μ]=" & Me.ΑΜ & "" |
| |||
| |||
εγώ τα είχα όλα τα πεδία χωρίς κενό, δηλαδή ΑΜ.....
|
| |||
| |||
Έχεις δίκιο και το είδα απλά όπως αναφέρω και στο αρχικό μήνυμα προσπαθώ να την προσαρμόσω σε μια άλλη μεγάλη βάση που το πεδίο Α Μ κακώς βέβαια έχει κενό.
|
| |||
| |||
Καλημέρα Στέλιο, αν το όνομα του πεδίο έχει κενά θα το βάλεις σε αγκύλες. Δηλαδή θα αντικαταστήσεις το : [ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.Α Μ]=" & Me.ΑΜ & "" με το: [ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ].[Α Μ]=" & Me.ΑΜ & "" Αν και στη φόρμα το πεδίο έχει κενά αντί για Me.ΑΜ θα πρέπει να γράψεις Me.[Α Μ]. Φιλικά/Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα μετά από πολύ προσπάθεια αλλά και με την βοήθεια σας προπάντων τα κατάφερα, μια τελευταία βοήθεια μόνο, θα γινόταν μετά από οποιαδήποτε μεταβολή στοιχείων στην φόρμα subfrmSinola τα δεδομένα να αποθηκεύονται χωρίς να χρειάζεται να πατάω συνεχώς το πλήκτρο Ενημέρωση. Ευχαριστώ πολύ.
|
| |||
| |||
Καλημέρα Έκανα μια προσπάθεια να προσεγγίσω το ζητούμενό σου. Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-14 11:07 |
Ενημέρωση Συγκεκριμένου Πεδίου σε πίνακα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 18-11-13 20:10 |
[ Πίνακες ] Ενημέρωση πεδίου πίνακα | kosta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 11-12-12 10:02 |
[ Εκθέσεις ] Ενημέρωση πεδίου από φόρμα | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 08-09-12 21:49 |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-09-11 22:58 |
Η ώρα είναι 07:45.