Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ερώτημα Συνόλου ΑΠΟ ΕΩΣ
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Θα ήθελα την βοήθειά σας στην δημιουργία ερωτήματος στο οποίο θα δίνω το χρονικό διάστημα και επίσης θα δίνω και το αδίκημα και θα μου βγάζει πόσες δικογραφίες είχα. Το πρόβλημα είναι ενώ έχω πει στους συναδέλφους να γράφουν το ίδιο αδίκημα π.χ για το αδίκημα Παράβαση Ν.2121/93 θα δεις γραμμένο 1) Παράβαση Ν.2121/93 2) Ν.2121/93 3) Ν. 2121/93 4) παραβ. Ν.2121/93 κλπ οπότε θα ήθελα με κάποιο τρόπο να γράφω το αδίκημα αλλά να περιλαμβάνει όλες τις εκδοχές. Το ίδιο ισχύει και σε άλλα αδικήματα.......... Αυτό που θα σας ζητήσω είναι παραπάνω από απαράδεκτο αλλά επειδή μας πιέζουν οι Εφέτες για στατιστικά θα ήθελα αν είναι δυνατόν να πάρω μια απάντηση σήμερα όπως λένε και στο χωριό μου "του τάζανε γάιδαρο και αυτό το κοίταζε στα δόντια" |
| |||
| |||
Καλησπέρα στο Forum. Δοκίμασε το συννημένο αν και λίγο χοντροκομμένο. |
| |||
| |||
Χρήστο, δες το ερώτημα στην επισυναπτόμενη ΒΔ
|
| |||
| |||
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Φίλε Γιώργο σε ευχαριστώ για την άμεση βοήθειά σου. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αφαίρεση συνόλου | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-12-15 13:31 |
[Excel07] εμφανισιακά σύνολου μετά το φίλτρο | kolekas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-11-15 17:33 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση γενικού συνόλου | Σκτετε | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-04-13 19:36 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλου εγγραφών | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-02-12 00:20 |
[ Εκθέσεις ] Επαλήθευση Συνόλου | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-11-11 20:54 |
Η ώρα είναι 06:11.