Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ερώτημα Προσάρτησης
Καλησπέρα σε όλους, Θέλω την πολύτιμη βοήθειά σας για μία ακόμη φορά. Το ζητούμενό μου είναι να κάνω εισαγωγή μίας στήλης από ένα πίνακα σε μία στήλη άλλου πίνακα και να γίνεται εισαγωγή ΜΟΝΟ των δεδομένων που δεν υπάρχουν στον δεύτερο πίνακα. Πίνακας προορισμού -->tblcustomers Πίνακας εκκίνησης --> tbllouk Ήδη έχω φτιάξει ένα ερώτημα προσάρτησης αλλά μου εισάγει ΟΛΑ τα δεδομένα. Εκ των προτέρων σας ευχαριστώ πολύ ... Φιλικά/Λουκιανός |
| |||
| |||
Καλημέρα Μήπως είναι εντάξη; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:58. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Χρήστο, Ευχαριστώ πολύ για την άμεση ανταπόκριση στο ερώτημά μου. Είναι ακριβώς αυτό που έψαχνα. Φιλικά/Λουκιανός |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Κριτήρια σε ερώτημα προσάρτησης | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-12-15 15:54 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα προσάρτησης | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 27-01-15 14:47 |
Ερώτημα προσάρτησης ή ενημερωσης | teo1976 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-12-14 21:14 |
Πρόβλημα σε ερώτημα προσάρτησης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 12-10-12 15:48 |
Προβλημα με ερώτημα προσάρτησης | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 9 | 07-09-11 11:50 |
Η ώρα είναι 21:13.