Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
msgbox με 3 επιλογές
Παιδιά γεια σας και Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, Θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με ένα φαινομενικά απλό θέμα. Έχω μία φόρμα στην οποία είναι ενσωματωμένο ένα cmdButton. Θέλω "on-click" να μου δίνει ένα μήνυμα στο οποίο θα έχω 3 επιλογές: α) On-Cancel να κλείνει η βάση μου, β) να ανοίγει η φόρμα Α, και γ) να ανοίγει η φόρμα Β. Θα εκτιμήσω κάθε βοήθεια. Χρόνια Πολλά και πάλι και ευχαριστώ εκ προτέρων Με εκτίμηση, Γιώργος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο!!!! Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά. Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 02-01-14 στις 16:46. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Αλέξανδρε και Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, Πάλι με έχεις σώσει φίλε για άλλη μια φορά..!! Ακριβώς αυτό ήθελα φίλε μου, να είσαι πάντα καλά και σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Με εκτίμηση, Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Επιλογές σε σύνθετο πλαίσιο | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 15-06-16 20:51 |
[Γενικά] Επιλογές από λίστες και τελική απόδοση τιμής | ΤΑΣΙΑΔΗΣ | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 27-11-15 15:51 |
[ Ασφάλεια] Επιλογές γραμμής εργαλείων και κορδελας | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 01-11-14 15:28 |
Επιλογές σε εκτύπωση | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 16-02-13 23:52 |
Εκτύπωση με επιλογές του χρήστη | imported_amy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-01-70 02:00 |
Η ώρα είναι 21:34.