Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σφάλμα σε κώδικα
Φίλοι του Φόρουμ Καλησπέρα. Χρόνια Πολλά για τα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2014 με τι άλλο Υγεία......... Φίλοι μου έχω το εξής πρόβλημα Στο συνημμένο που σας στέλνω και στην φόρμα υπάρχει το κουμπί Επανεγγραφή πατώντας αυτό το κουμπί και εισάγοντας τα δεδομένα π.χ Α13/1, 31/12/2013, και 1 αυτό κανονικά θα έπρεπε να εισάγει στην νέα ημερομηνία τα δεδομένα που λέει στον κώδικα. Το έκανα αλλά μου βγάζει Σφάλμα. Μου τα περνάει μόνο αν το κλείσω και το ξανάνοιξω Όλο τον κώδικα μου τον έχει δώσει ένα φίλος στον οποίον τον είχε δώσει κάποιος άλλος και δεν μπορώ να σας βοηθήσω περισσότερο Ελπίζω όλα τα ανωτέρω να είναι αρκετά ώστε να με βοηθήσετε γιατί θα μου λύσει πολύ τα χέρια αφού θα μου περνάει πολλά στοιχεία. Σας ευχαριστώ και πάλι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2014 |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σφάλμα σε κώδικα | Dimitriss | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 04-01-16 02:02 |
[ Φόρμες ] SQL σε κωδικα | asterix | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-04-14 09:15 |
Πρόβλημα σε κώδικα | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 10-05-11 15:50 |
[ Φόρμες ] Σφάλμα: Table 'TempMSysAccessObjects' already exists | xristos0718 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 13-04-10 10:25 |
σφάλμα στη συννένωση κριτηρίων | amy | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 13-03-10 22:14 |
Η ώρα είναι 20:11.