Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Φωτογραφία gif animation Καλημέρα και χρονια πολλά σε όλους,ευτυχία υγεία και χαρά!!! Έχω ανεβάσει μια βάση έχοντας βάλει μια φωτογραφία κινούμενη. Το κακό είναι πως δεν αναγνωρίζεται ούτως ώστε να κινείται. Υπάρχει κάποιος τρόπος αλήθεια? Graphics Interchange Format (GIF) |
| |||
| |||
φωτογραφια gif animation
Δυστυχώς δεν μου επιτρέπει να ανεβάσω δεν ξέρω το γιατί !!! |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Αντώνη και χρόνια πολλά! Μπορείς να συμπιέσεις την εικόνα με Zip και να την ανεβάσεις. Δες όμως ένα παράδειγμα στο επισυναπτόμενο με χρήση του αντικειμένου Microsoft Web Browser. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 26-12-13 στις 21:53. |
| |||
| |||
Ρίξε μια ματιά στο συνημμένο.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
| |||
| |||
Τάσο με συγχωρείς, δεν είδα την ανάρτησή σου γιατί ήμουν για αρκετή ώρα σε κατάσταση επεξεργασίας του μηνύματός μου.
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Χρήστο και χρόνια πολλά! Κανένα πρόβλημα! Καλύτερα 2 απαντήσεις παρά καμία! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γράφημα] Chart Animation | Spirosgr | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 04-06-12 20:20 |
Η ώρα είναι 07:25.