Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Απαλοιφή σφάλματος ερωτήματος ενημέρωσης
Παιδιά σας χαιρετώ και εύχομαι σε όλους Καλές Γιορτές, Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος από το φόρουμ πώς μπορώ να απενεργοποιήσω το σφάλμα που δίνει η access 2007 (ελληνικά) σε ερώτημα ενημέρωσης? Δηλαδή δεν θέλω να με ρωτά καθόλου αν θέλω ή όχι να κάνει ενημέρωση.. Σε access 2003 (ελληνικά) ξέρω ότι είναι το "Επισημάνσεις" αλλά σε 2007 δεν κατάφερα να βρώ πιο είναι το αντίστοιχο... Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη.. Φιλικά, Γιώργος |
| |||
| |||
Πριν τον κώδικα DoCmd.SetWarnings False Μετά τον κώδικα DoCmd.SetWarnings True |
| |||
| |||
Γεια σου Χρίστο, Όταν λες φίλε "πριν τον κώδικα" και "μετά τον κώδικα" ?? Προσπαθώ μέσω μακροεντολής να το κάνω επειδή το συγκεκριμένο ερώτημα "τρέχει" ενσωματωμένο με άλλα μέσω μακροεντολής. Μπορείς φίλε να γίνεις πιο λεπτομερής σε παρακαλώ? Φιλικά, Γιώργος |
| |||
| |||
Στο παράθυρο της μακροεντολής πάτα "εμφάνιση όλων των ενεργειών" και μετα "επισημάνσεις...."
|
| |||
| |||
Καμιά φορά τα απλά πράγματα είναι και τα πλέον δύσκολα..!!!!! Με έσωσες φίλε, να είσαι πάντα καλά και Καλά Χριστούγεννα.!! Με εκτίμηση, Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Γενικά] Απαλοιφή Συμβόλων | paliouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-09-16 14:34 |
[Excel07] Εύρεση σφάλματος σε φορμουλα. | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 23-09-15 12:26 |
Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης μέσω VBA | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-15 16:36 |
[ Ερωτήματα ] Δημιουργία ερωτήματος ενημέρωσης | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 01-09-13 13:02 |
Μήνυμα σφάλματος κατά την εκκίνηση της Access | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 20-05-11 00:24 |
Η ώρα είναι 08:18.