Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Valitation Date fot Trial Version
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη τα μέλη του φόρουμ, Χρειάζομαι τα "φώτα" των πιο έμπειρων μελών του φόρουμ παιδιά. Κάθε πιθανή βοήθεια είναι ευπρόσδεκτη για μένα και εκτιμητέα.. Λοιπόν. έχω σχεδόν ολοκληρώσει μια βάση στην οποία θέλω να προσαρμόσω κώδικα έτσι ώστε: 1. Να μπορώ να καταχωρήσω την ημερομηνία πρώτης εγκατάστασης σε κάποιο υπολογιστή (πχ 01.01.2014) και να καθορίσω ένα χρονοδιάγραμμα πχ 30 ημερών (μάλλον κάπου στο tblInstallation) και εφόσον παρέλθει αυτό η βάση να κλείνει αυτόματα. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει όταν και εφόσον κλείσει η βάση (μετά δηλαδή από την πάροδο των 30 ημερών) τότε να διαγράφονται και οι χρήστες και μόνον ο admin να παραμένει για ευνόητους φυσικά λόγους. 2. Όταν και εφόσον καθοριστεί η δοκιμαστική περίοδος των 30 ημερών καλό θα είναι να εμφανίζεται κάποιο σχετικό μήνυμα για κάθε μέρα που περνά (πχ... 29 ημέρες, 28, 27 κλπ) Δεν έχω τις απαιτούμενες γνώσεις έτσι ώστε να μπορέσω να γράψω ένα τέτοιο κώδικα φίλοι μου καθώς οι γνώσεις μου σε vba είναι αρκετά περιορισμένες (σε επίπεδο αρχάριου). Ξέρω ότι μπαίνω "σε βαθιά νερά" φυσικά με αυτό που ζητώ αλλά αν και εφόσον καταφέρω και προσαρμόσω κάτι τέτοιο στην βάση μου, τότε θα μπορέσω να την προωθήσω......(άνεργος είμαι και εγώ και φαντάζομαι αντιλαμβάνεστε.. ) Εύχομαι επί ευκαιρίας σε όλα τα μέλη Καλές Γιορτές και τα καλύτερα. Με εκτίμηση, Γιώργος Στυλιανού |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Date picker | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-05-14 21:32 |
Date Picker με ημερολογιακή εβδομάδα | pctechdr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 08-03-14 19:40 |
[Συναρτήσεις] Υπολογισμός due date στο excel 2010 και μηδενισμός της ειδοποίησης | Kostas K | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 07-09-12 15:15 |
Access Date Picker σε φόρμα | Tasos | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 06-02-12 16:48 |
[Συναρτήσεις] Start Date - End Date | Chris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 29-11-09 17:28 |
Η ώρα είναι 14:45.