Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Συσχετισμός εγγραφών πίνακα
Έχω δύο πίνακες. Στον Πίνακα 1 έχω 10 ονόματα. Το ίδιο και στον Πίνακα 2. Αυτό που θέλω είναι να φτιάξω μία φόρμα που να μπορώ να πάρω ένα όνομα από τον Πίνακα 1 και να το ενώσω με ένα όνομα από τον Πίνακα 2. πχ. "Γιώργος - Κώστας" και μετά το "Γιώργος - Κώστας" να μπορώ να το πάρω και να το χρησιμοποιήσω σε μία άλλη φόρμα. Ελπίζω να καταλάβατε αυτό που θέλω και να μην σας κούρασα. Εύχομαι καλά Χριστούγεννα με υγεία σε όλους σας.
|
| |||
| |||
Καλημέρα Μια σύντομη απάντηση αυτού που ζητάς Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Χρήστο. Να είσαι καλά. Είναι ακριβώς αυτό που ζητούσα. Καλές Χριστούγεννα, καλές γιορτές και χρόνια πολλά για την ονομαστική σου εορτή. Και πάλι ευχαριστώ. |
| |||
| |||
Παρακαλώ. Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου. Καλές Γιορτές σε όλους μας. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Συσχετισμός πινάκων απο διάσπαση. | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 04-05-16 08:19 |
Αυτόματη διαγραφή εγγραφών Πίνακα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 10-04-15 00:50 |
[ Πίνακες ] Αντιγραφή εγγραφών από πίνακα σε πίνακα | apostolos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 30-08-13 16:36 |
[ Πίνακες ] Πλήθος Εγγραφών σε πίνακα. | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-02-10 11:21 |
Χρωματισμος εγγραφων πινακα | Chris | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 07-12-09 09:11 |
Η ώρα είναι 07:27.