Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Access Teamviewer
Καλησπέρα,θα ήθελα να ρωτήσω αν θα μπορούσα να έχω με ένα τρόπο remote access μέσα από το περιβάλλον του office σε μια βάση δεδομένων με το teamviewer ως TeamViewer QuickSupport δηλαδή ως πελάτης. Υπάρχει κάποιος κώδικας που παντρεύεται μέσα σε φόρμα της access να το πω έτσι? γίνετε κάτι τέτοιο,και πως? Βασικά αν υπάρχει κάτι παρόμοιο θα μπορούσατε να με βοηθήσετε? Πιστεύω είναι πρωτότυπη η ερώτηση μου όχι η σκέψη μου πάνω σε αυτό. Βασικά αν υπάρχει κάτι παρόμοιο σαν αυτό θα μπορούσατε να με βοηθήσετε? Πιστεύω είναι πρωτότυπη η ερώτηση μου όχι η σκέψη μου πάνω σε αυτό. |
| |||
| |||
access teamviewer περιβάλλον Παράθεση:
|
| |||
| |||
Καλησπέρα Αντώνη!! Νομίζω στο Team Viewer μέχρι εκεί μπορείς να πάς.Δεν αφήνει για περισσότερα. Βλέπε συνημμένο. |
| |||
| |||
Αντώνη!! Αναβαθμισμένο με Menu Με καλύτερη εμφάνιση του Team Viewer Bλέπε συνημμένο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 17-12-13 στις 23:00. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Δοκιμάστε το παρακάτω: Κώδικας: 'Σε μια λειτουργική μονάδα: Option Explicit Public Enum TvAction Action_RemoteControl = 0 Action_FileTransfer = 1 Action_VPN = 2 End Enum Public Function TVConnect(TvID As String, TvPass As String, _ Optional Action As TvAction = TvAction.Action_RemoteControl) Dim fso As Object Dim strComputer As String Dim TvArgs As String Dim objWMIService As Object Dim colItems As Object Dim objItem As Object Dim TVPath As String strComputer = "." TvArgs = " -i " & TvID & " --Password " & TvPass If Action = Action_FileTransfer Then TvArgs = TvArgs & " -m fileTransfer" ElseIf Action = Action_VPN Then TvArgs = " -m vpn" End If Set fso = CreateObject("Scripting.FileSystemObject") Set objWMIService = GetObject("winmgmts:\\" & strComputer & "\root\CIMV2") Set colItems = objWMIService.ExecQuery("SELECT * FROM Win32_Service", , 48) For Each objItem In colItems If objItem.Name Like "TeamViewer*" Then TVPath = Replace(objItem.pathname, Chr(34), "") TVPath = fso.GetParentFolderName(TVPath) & "\Teamviewer.exe" If fso.FileExists(TVPath) Then TVPath = Chr(34) & TVPath & Chr(34) & TvArgs Shell TVPath, vbNormalFocus End If Exit For End If Next End Function 'Στο κουμπί της φόρμας: Private Sub cmdTVConnect_Click() 'Το όρισμα Action_RemoteControl μπορεί να παραληφθεί TVConnect TvID:="123456789", TvPass:="1234" ', Action:=TvAction.Action_RemoteControl End Sub Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Παράθεση:
Υπάρχει δυνατότητα να το έχω σε βάση αυτό Τάσο? Γιατί δεν κατάφερα να το κάνω να λειτουργήσει. Και δεν ξέρω αν παίζει ρολο που βρίσκετε εγκατεστημένο το temaviewer. Ειδικά στο θέμα κωδικού εδώ που γραφεις ---> TVConnect TvID:="123456789", TvPass:="1234" Ευχαριστώ πολύ που βρήκες λύση άσχετα αν εγώ δεν το κατάλαβα!!!! |
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Ο κώδικας θα χρησιμεύσει σε κάποιον που θέλει να δημιουργεί συνδέσεις σε απομακρυσμένους υπολογιστές υπό την προϋπόθεση ότι οι απομακρυσμένοι υπολογιστές διαθέτουν Teamviewer ή TeamViewer QuickSupport που είναι ανοιχτό και τα στοιχεία ID + Password είναι γνωστά. Το TvID:="123456789" και TvPass:="1234" είναι απλά τα στοιχεία του παραδείγματος μου και φυσικά θα πρέπει να τα αντικατασταθούν με πραγματικά στοιχεία αλλά και να αποθηκευτούν σε πίνακα της Access μαζί με άλλες πληροφορίες όπως πχ. το όνομα απομακρυσμένου υπολογιστή. Το TeamViewer QuickSupport το μόνο που κάνει είναι να παρέχει την πρόσβαση του υπολογιστή στον οποίο τρέχει σε κάποιον απομακρυσμένο. Δεν κάνει κάτι άλλο που να μπορείς να αυτοματοποιήσεις. Αν σε εξυπηρετεί το σκεπτικό μου βάλε όλο τον κώδικα σε μια λειτουργική μονάδα (Module) εκτός το τελευταίο του κομμάτι: Κώδικας: 'Στο κουμπί της φόρμας: Private Sub cmdTVConnect_Click() 'Το όρισμα Action_RemoteControl μπορεί να παραληφθεί TVConnect TvID:="123456789", TvPass:="1234" ', Action:=TvAction.Action_RemoteControl End Sub Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Παράθεση:
Δες δεν ξέρω τι έχω κάνει έχω μπερδέψει τα αυγά και τα πασχάλια,επειδή είναι πολύ προχωρημένο για εμενα αυτό αν θες κάντο μου ζωντανό σε φόρμα αν θες βεβαια. Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω από που θα βρει τους κωδικούς του teamviewer.Θα τους δηλώσω εγώ ? Πιστεύω ένα παράδειγμα βάσης θα δω τι ακριβώς γίνετε!! |
| |||
| |||
Παράθεση:
Το μονο που κατάφερα είναι η φόρμα teamviewer τπτ άλλο Τάσο χαχαχαχαχααα!!!! |
| ||||
| ||||
Αντώνη είσαι κακούργος!!! Βάζεις άνω κάτω τελεία σε ονόματα αντικειμένων!! Δες το συνημμένο Καλή συνέχεια! ΥΓ. Δεν χρειάζεται να κάνεις παράθεση ολόκληρο το μήνυμα κάθε φορά. Δεν μπορεί να διαβαστεί εύκολα το άρθρο.
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 14:26.