Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-12-13, 15:00
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Question teamviewer

Καλησπέρα στο φόρουμ!! Τάσο έφτιαξα το team όλα ok.Το ζητούμενο είναι πως λειτουργεί τώρα? Δηλαδή εγώ έχω άνοιξη την βάση έχω δώσει τυχαίους κωδικούς σε κάποιον που έχει ανοιχτό το teamviewer τους δίνει και μπαίνει στην βάση μου?
Και πρέπει να έχω εγκαταστήσει και εγώ το teamviewer στο pc μου η όχι?
Εξήγησε μου αν θες γιατί είμαι πολύ χαρούμενος πάνω σε αυτό που μου έδειξες και θέλω να το ενώσω στην βάση μου που φτιάχνω εδώ και μήνες.
Σε ευχαριστώ για την προσπάθεια τάσο ειλικρινά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-12-13, 15:51
Το avatar του χρήστη Tasos
Διαχειριστής
Όνομα: Τάσος Φιλοξενιδης
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 365
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική, Αγγλική, Γερμανική

Προεπιλογή

Καλησπέρα Αντώνη!

Ο κώδικας θα χρησιμεύσει σε κάποιον που θέλει να δημιουργεί συνδέσεις σε απομακρυσμένους υπολογιστές υπό την προϋπόθεση ότι οι απομακρυσμένοι υπολογιστές διαθέτουν Teamviewer ή TeamViewer QuickSupport που είναι ανοιχτό και τα στοιχεία ID + Password είναι γνωστά.

Εξυπηρετεί δηλαδή όσους χρησιμοποιούν τακτικά το Teamviewer για να προσφέρουν τεχνική υποστήριξη σε απομακρυσμένους υπολογιστές ή εκτελούν προγραμματισμένες συντηρήσεις σε απομακρυσμένους υπολογιστές.

Σε κάθε περίπτωση η ταυτότητα και ο κωδικός χρήστη πρέπει να είναι γνωστά ή αν θέλεις, αποθηκευμένα σε πίνακα της βάσης.

Οι κωδικοί χρηστών του απομακρυσμένου υπολογιστεί ισχύουν φυσικά μόνο αν στον απομακρυσμένο υπολογιστή έχει ρυθμιστεί ένας σταθερός κωδικός.

Η εφαρμογή TeamViewer πρέπει να υπάρχει και στους 2 υπολογιστές είτε εγκατεστημένη είτε στη μορφή του TeamViewer QuickSupport για να είναι εφικτός ο απομακρυσμένος έλεγχος.

Για να επιτύχεις το ζητούμενο σου δεν χρειάζεσαι τίποτε από τα παραπάνω.

Απλά εγκαθιστάς το TeamViewer , δημιουργείς έναν σταθερό κωδικό και τον γνωστοποιείς στους συνεργάτες σου μαζί με την ταυτότητα χρήστη.

Εκείνοι με τη σειρά τους δίνουν τα στοιχεία αυτά στο δικό τους TeamViewer και έτσι αποκτούν πρόσβαση στον υπολογιστή σου εφόσον το Teamviewer είναι ανοιχτό στον υπολογιστή σου.

Δεν είναι αναγκαίος κάποιος αυτοματισμός για να επιτύχεις τα αναγραφόμενα.

Τάσος
Παλιά 22-12-13, 17:10

Exclamation teamviewer

Αχ αυτό λέω τάσο μου ποιος ο λόγος όμως να πρέπει να έχω το temaviewer από την acces εφόσον πρέπει να είναι ανοικτό?
Δεν γίνετε ο κώδικας που έφτιαξες να μην χρειάζεται teamviewer?
υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος που να χειρίζομαι μονο το περιβάλλον access?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-12-13, 22:00
Όνομα: Αλέξανδρος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003, Ms-Office 2007, Ms-Office 2013

Περιοχή: ΑΡΤΑ
Προεπιλογή

Καλησπέρα Αντώνη!!
Παρακολουθώ την διαδρομή του θέματός σου όπου συμμετείχα και εγώ. Παίρνω το θάρρος να συμπληρώσω δύο λόγια.
Αντώνη για να χρησιμοποιείς το Team Viewer πρέπει να ξέρεις και τι δουλειά κάνει πιστεύω.
Η δουλειά που κάνει είναι βοήθεια από κάποια υπηρεσία να επικοινωνείς με κάποιον άλλο και να χειρίζεσαι τον απομακρυσμένο υπολογιστή.Είναι ξένη υπηρεσία δεν είναι ανοικτός(ξεκλείδωτος κώδικας) ή ένα Site να κάνεις κάποια παρέμβαση.
Το σκεπτικό του Τάσου είναι πάρα πολύ καλό και βοηθάει πάρα πολύ αυτούς που όντως το χρειάζονται για τη δουλειά τους για τεχνικούς Η/Υ που δεν μπορούν να μετακινήσουν τις μονάδες στο μαγαζί τους.Οπότε έχουν από πριν τους κωδικούς κατεγραμμένους σε μια βάση σε ένα πίνακα με ένα ονοματεπώνυμο.
Για να αποφεύγουν δώσε μου το πρώτο κωδικό κατόπιν δώσε το δεύτερο κωδικό κλπ ή σε μια διακοπή ρεύματος που ίσως θα χαθεί η επαφή ή κατά λάθος αντί να πατήσεις κάποιο άλλο κουμπί βγαίνεις και από την σύνδεση ή θα χρειαστεί να περάσεις ένα πρόγραμμα και πρέπει να κάνεις Restart τον Η/Υ.
Τελικά είναι σπαστικό να κάνεις από την αρχή τις ίδιες κινήσεις.
Να σκεφτείς τα συνεργεία το χειρίζονται με πολλές εταιρείες του εξωτερικού ανάλογα την μάρκα συνδέει την OBD φύσα με το πρόγραμμα της πχ mercedes για κάποια ρύθμιση που δεν μπορεί να την πραγματοποιήσει ο τεχνικός στο συνεργείο στην Ελλάδα ή δεν είναι ελεύθερη η ρύθμιση από την εταιρεία για τον καθένα .Οπότε την πραγματοποιεί από την Γερμανία ο ξένος τεχνικός κατευθείαν στο αυτοκίνητο χειρίζοντας το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Καταλαβαίνεις πόσο πολύτιμο είναι.Ακόμη και για διδασκαλίες, φροντιστήρια κλπ.
Στην συγκεκριμένη δική σου περίπτωση η ενσωμάτωση δεν ξέρω πόσο σε βοηθάει.
Πιθανόν εσύ θα ήθελες να ενσωματωθεί σε φόρμα τύπου sfrmWorkspace και να εμφανίζει ενσωματωμένη την φόρμα TeamViewer . Αν ήταν ξεκλείδωτο το πρόγραμμα ίσως θα γίνονταν.
Να ξέρεις κάτι ότι το παράδειγμα του Tάσου είναι πολύ χρήσιμο!!!!!!!!!!!
Αλλά πιστεύω η διαφορά είναι πολύ μικρή στο χειρισμό χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα 1),με ενσωμάτωση ή 2) με το άνοιγμα ενός κουμπιού.
Ερμηνεύοντας το τελευταίο μήνυμα σου ίσως να θέλεις να κάνεις το δικό σου TeamViewer το οποίο πιστεύω είναι πολύ δύσκολο προγραμματιστικά και σίγουρα οικονομικά θα στοιχίζει να διατηρείς και online τέτοιο πρόγραμμα.
.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-12-13, 22:37

Lightbulb teamviewer

Σαφώς κατάλαβα ότι δεν μπορώ να κάνω sfrmWorkspace.
Όντως το παράδειγμα του τάσου είναι μέχρι στιγμής ok τέλειο.
Θα μπορούσε να υπάρξει κάτι παρόμοιο έστω να επεμβαίνω σε κάποια πεδία τουλάχιστον όμως?
να αλλάζω δεδομένα σε κάποια πεδία online?

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη artchrist73 : 23-12-13 στις 23:05.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας