Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εγγραφή τόσο από τόσο
Καλημέρα σας.. Επειδή είμαι και κάποιας ηλικίας και τα κουμπιά πλοήγησης της φόρμας είναι αρκετά μικροκαμωμένα, συνήθως φτιάγνω δικά μου κουμπιά.. Το ερώτημα είναι το πως σε ένα πεδίο θα έχω το γνωστό "Εγγραφή χχ από χχχ"? (το "από χχχ" το φτιάγνω εύκολα με Dcount ας πούμε) Φαντάζομαι θα υπάρχει ένας κώδικας που μπορούμε να τον κοτσάρουμε σε κάθε φόρμα |
| |||
| |||
Καλησπέρα, Για την τιμή που θέλεις να εμφανίζει την τρέχουσα εγγραφή σε ένα text box αντικείμενο θα βάλεις =CurrentRecord και θα σου εμφανίζει την τρέχουσα εγγραφή. Για το σύνολο των εγγραφών που εμφανίζει η φόρμα καλύτερα είναι να ΜΗΝ βάλεις το Dcount καθότι αυτό μετρά τις εγγραφές ενός πίνακα ενώ η φόρμα σου μπορεί να εμφανίζει φιλτραρισμένες εγγραφές, επομένως λιγότερες από αυτές του πίνακα. Έτσι θα βάλεις και πάλι σε text box =RecordsetClone.RecordCount |
| |||
| |||
Ευχαριστώ πολύ Κωνσταντίνε
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Εναλλακτικά, μπορούμε σέ ένα πεδίο κειμένου να βάλουμε τον παρακάτω τύπο: Κώδικας: =[CurrentRecord] & " από " & IIf([NewRecord];Count(*)+1;Count(*)) & " εγγραφές" Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διπλότυπη Εγγραφή | choulio19 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-05-14 19:10 |
[ Συναρτήσεις ] Εγγραφή σε πίνακα | sirpanos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 05-05-14 08:48 |
Νέα εγγραφή σε ημερομηνία | stavross | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 27 | 30-11-12 08:42 |
Αυτόματη εγγραφή | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 23-10-10 17:18 |
[ Φόρμες ] ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΕ ΕΓΓΡΑΦΗ | gregory_m | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-09-10 23:26 |
Η ώρα είναι 07:40.