Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφάνιση σε φόρμα εγγραφή από άλλο πίνακα.
χαιρετώ και πάλι στην φόρμα εισαγωγής στοιχείων (ενημερώνει τον πίνακα EfimeridesErgou) συμπληρώνω το πεδίο έργο, από το σύνθετο πλαίσιο διαλέγω την εφημερίδα (τα δεδομένα τα παίρνει από τον πίνακα efimerides) και θέλω στο πεδίο είδος εφημερίδας να εμφανίζει (για ενημέρωση) τα δεδομένα από το πεδίο EidosEfimer του Πίνακα EIDOSEFIMERIDAS ευχαριστώ εκ των προτέρων. |
| |||
| |||
θέλω να συμπληρώσω ότι γνωρίζω τα βασικά της access, αλλά δεν ξέρω καθόλου VBA ξανά ευχαριστώ |
| |||
| |||
Καλησπέρα Επιλέγοντας την εφημερίδα εμφανίζει και το είδος της. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:58. |
| |||
| |||
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια έχω και ένα ακόμα ερώτημα που έχει σχέση με τον έλεγχο των εφημερίδων ο έλεγχος έχει σχέση με τον αριθμό και το είδος των εφημερίδων σε κάθε έργο. αν το κόστος είναι έως 12.660,00 δεν θέλει δημοσίευση σε εφημερίδες αν το κόστος είναι από 12.661,00 έως 60.000,00 θέλει μία τοπική εφημερίδα [έργο 8] αν το κόστος είναι πάνω από 60.001,00 θέλει δύο ημερήσιες ή δημοπρασιών, μία ημερήσια νομαρχιακή και μία νομαρχιακή ή τοπική εβδομαδιαία [έργο 9]. Μπορεί σε κάθε εγγραφή στο σύνθετο πλαίσιο να μου εμφανίζει τις εφημερίδες που απαιτούνται όπως πχ. στο πρώτο μόνο τις ημερήσιες και τις δημοπρασιών, κ.λ.π.; [φορμα: efimeridesergou] ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια αυτή η φόρμα είναι δευτερεύουσα μιας άλλης φόρμας που Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη octapus : 30-11-13 στις 23:59. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Μια 1η προσπάθεια φαίνεται στην συνημμένη ΒΔ. Το κόκκινο cbo αλλάζει Rowsource ανάλογα με το κόστος και δείχνει τις "διαθέσιμες" κατηγορίες εφημερίδων μαζί με εφημερίδες. Όμως προς το παρόν δεν γίνεται κανένας "έλεγχος" στην φάση της επιλογής της(ων) εφημερίδας(ων). Οπότε θα επανέλθουμε... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Με την παρακάτω συνημμένη ΒΔ γίνεται "έλεγχος" για κόστος από 12661 έως και 60000 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
| |||
| |||
Καλημέρα Με την παρακάτω συνημμένη ΒΔ γίνεται σε κάποιον βαθμό "έλεγχος" και στην περίπτωση που το κόστος υπερβαίνει τα 60000. "Ελέγχει" να υπάρχουν: - μέχρι 2 ημερήσιες ή δημοπρασιών (α) - μέχρι 1 ημερήσια νομαρχιακή (β) - μέχρι 1 νομαρχιακή ή τοπική εβδομαδιαία (γ) Αλλά "δεν απαιτεί" την ύπαρξη και του (α) και του (β) και του (γ) - που θα έπρεπε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:57. |
| |||
| |||
ευχαριστώ πολύ χρήστο δεν προλαβαίνω να τα δω σήμερα. θα τα δω αυριο και θα σου πω ευχαριστώ |
| |||
| |||
καλημέρα. ευχαριστώ πολύ η τελευταία βάση είναι αυτό που θέλω, απομένει το να μου δείχνει σε κάθε γραμμή τις επιτρεπόμενες εφημερίδες, ευχαριστώ πολύ. παναγιώτης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναζήτηση σε πίνακα και εμφάνιση σε φόρμα | leeperik | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-03-16 12:45 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση μηνύματος σε εντοπισμό ίδιων εγγραφών (σε φόρμα με διάταξη πίνακα) | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 16-03-16 22:20 |
Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα | nikosmin | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 28-10-13 13:53 |
[VBA] Αλλάγη τιμών σε άλλο φύλλο (συνέχεια απο διαίρεση εγγραφή) | dalavouras | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 10-09-13 12:17 |
[ Πίνακες ] Αυτόματη εγγραφή πεδίου από άλλο πεδίο | Free_Ghost | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 01-02-10 08:13 |
Η ώρα είναι 08:15.