Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του Φόρουμ γεια σας. Έχω ένα πρόβλημα και θέλω την βοήθειά σας για office 2003 (XP). Έχω ένα πίνακα με 4 στήλες στις οποίες καταχωρώ ημερομηνίες π.χ 1/1/2013, 24/6/2013, 28-11-2013 ΣΗΜ μπορεί να μην είναι όλες οι στήλες συμπληρωμένες (και οι 4) και θα ήθελα να μου δίνει την μεγαλύτερη ημερομηνία από όσες υπάρχουν ώστε να μπορώ να φτιάξω ερώτημα με την μεγαλύτερη ημερομηνία Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Χρήστο, αν υποθέσουμε ότι: 1) Ο πίνακας λέγεται tblDates 2) Τα πεδία ημερομηνιών fDate1, fDate2, fDate3 και fDate4 Το παρακάτω ερώτημα σε μορφή SQL θα επιστρέψει το ζητούμενο ( μέγιστη ημερομηνία). Κώδικας: SELECT max(fDate) AS maxDate FROM (SELECT tblDates.fDate1 As fDate FROM tblDates UNION SELECT tblDates.fDate2 as fDate FROM tblDates UNION SELECT tblDates.fDate3 as fDate FROM tblDates UNION SELECT tblDates.fDate4 as fDate FROM tblDates) AS UnionDates; |
| |||
| |||
![]()
Φίλοι του φόρουμ γειά σας. Γιώργο σε ευχαριστώ για την άμεση βοήθειά σου και πιστεύω να μπορέσω να το δημιουργήσω. Αν έχω πρόβλημα θα επανέλθω Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.... ![]() |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Αρχική & τελική ημερομηνία σε συγκεντρωτικό πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-11-14 21:23 |
[ Πίνακες ] Εξαγωγή Πίνακα σε Excel με όνομα Ημερομηνία και Τρέχουσα ώρα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-07-13 00:22 |
[ Πίνακες ] Ημερομηνία εισαγωγής εγγραφής σε πίνακα | κκκ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-06-13 17:44 |
[Συναρτήσεις] Συναρτηση για μεγαλυτερη ακριβεια υπολογισμων | chris1978 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 08-12-10 02:03 |
Η ώρα είναι 16:53.