Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καλημέρα Αλέξανδρε, Φίλε μήπως έγινε λάθος ανέβασμα αρχείου? Επειδή το έχω κατεβάσει και είναι ακριβώς το ίδιο αρχείο με το ίδιο μάλιστα πρόβλημα. (?) Νάσαι καλά Υ.Γ: Φίλε δεν θέλω να αναλώνεις τον χρόνο σου για τα δικά μου, σε ευχαριστώ παρόλα αυτά για την στήριξη Φιλικά, Γιώργος. |
| |||
| |||
Φίλε Γιώργο!! Τώρα τα έσβησα και από το Η/Υ. Γιώργο δίνω εξετάσεις την άλλη εβδομάδα και το απόγευμα το καταναλώνω σε φροντιστήρια δεν έχω το χρόνο αυτή την περίοδο ας βοηθήσει κάποιο άλλο μέλος από εδώ και πέρα.Εν τω μεταξύ στο σχολείο δεν μπορώ να το ξαναδώ γιατί ετοιμάζομαι για την χριστουγεννιάτικη γιορτή οπότε καταλαβαίνεις.Χάρηκα φίλε μου για την συνεργασία μέχρι εδώ θα τα ξαναπούμε ξανά στο forum. |
| |||
| |||
Σε ευχαριστώ Αλέξανδρε, νάσαι καλά φίλε και Καλή Επιτυχία στις εξετάσεις σου αλλά και σε ότι άλλο κάνεις. Εκτιμώ την αμέριστη βοήθεια που μου έχεις προσφέρεις. Νάσαι καλά και Καλές Γιορτές Με εκτίμηση, Γιώργος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] ενεργοποίηση - απενεργοποίηση επιλογής σε φόρμα | octapus | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 29-08-14 14:47 |
[ Ασφάλεια] Shift Απενεργοποίηση / Ενεργοποίηση για Access 2010 | posidonas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 22-02-14 19:51 |
Ενεργοποίηση/Απενεργοποίηση Πλαισίου κειμένου | kellis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 06-12-13 23:14 |
[ Φόρμες ] Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση καρτελών φόρμας | jim67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-11-13 14:51 |
[ Φόρμες ] Ενεργοποίηση-Απενεργοποίηση κουμπιού | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 26-07-13 13:42 |
Η ώρα είναι 20:50.