Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Έχω ένα πίνακα που περνάω εγώ δεδομένα. Υπάρχουν 5-6 διαφορετικές εκθέσεις οι οποίες παίρνουν δεδομένα από τον παραπάνω πίνακα. Η ερώτηση που έχω να κάνω είναι η εξής: Έχω φτιάξει μια φόρμα όπου αναζητώ την εγγραφή που θέλω. Γίνεται παράδειγμα από πλαίσιο λίστας (ένα ή περισσότερα) ή σύνθετο πλαίσιο (ένα ή περισσότερα) να επιλέξω ποια ή ποιες από τις εκθέσεις θέλω να τυπωθούν; Μπορεί να είναι πάνω από μια κάθε φορά (έκθεση 1, έκθεση 2 και έκθεση 5). Ευχαριστώ |
| |||
| |||
![]()
Βαγγέλη καλημέρα και εδώ Δες στο συνημμένο υπόδειγμα μια εκδοχή της μεθόδου που ζητάς. Μπορείς να προσθέσεις όσες Εκθέσεις θές. |
| |||
| |||
![]()
Στέλιο μήπως κάτι λείπει απ'ο τον κώδικα γιατί δεν ανοίγει με το πάτημα του κουμπιού; |
| |||
| |||
![]()
Βαγγέλη δημιουργείς δύο εκθέσεις report_1 και report_2 Σε μια φόρμα περνάς ένα πλαίσιο ομάδας επιλογών όπου το πρώτο θε έχει τιμή επιλογής 1 και το δεύτερο τιμή επιλογής 2. Στη συνέχει δημιουργείς ένα κουμπί εντολής προεπισκόπησης εκτύπωσης και στο συμβάν με το κλικ περνάς τον κώδικα If [Πλαίσο2] = 1 Then DoCmd.OpenReport "report_1", acPreview Else DoCmd.OpenReport "report_2", acPreview End If end sub Με εκτίμηση Τζίμης |
| |||
| |||
![]()
Βαγγέλη καλημέρα Πάτα Ctrl+G για να δείς τον κώδικα. Έχω βάλει να κάνει απευθείας εκτύπωση. Και για να το δοκιμάσεις έχω βάλει σχόλια στον κώδικα και debug.print. Από ότι κατάλαβα θες εκτύπωση περισσότερων της μίας εκθέσεων οπότε θα πάς σε απευθείας εκτύπωση χωρίς προεπισκόπηση. Διαφορετικά αντί για acNormal μπορείς να βάλεις στον κώδικα acPreview αλλά σε πολλές εκθέσεις θα έχεις θέμα. |
| |||
| |||
![]()
Τζίμη αυτό που μου προτείνεις δεν κάνει αυτό που θέλω ακριβώς καθώς κάθε φορά εκτυπώνει μόνο μια έκθεση και όχι μια ομάδα εκθέσεων. Παράθεση:
Παράθεση:
Ευχαριστώ |
| |||
| |||
![]()
Βαγγέλη!! Αν κατάλαβα καλά ζητάς από μία φόρμα να επιλέγεις μια εγγραφή που θα εκτυπώνει μια έκθεση.΄Οπου η φόρμα φυσικά θα παίρνει τις εγγραφές από ένα πίνακα ή ένα ερώτημα.Επιλέγεις την εγγραφή με το επώνυμο από το σύνθετο πλαίσιο στο κάτω μέρος της βάσης και φιλτράρεις την εγγραφή που θέλεις να εμφανίσεις .Εμφανίζεται σε προ επισκόπηση και εκτυπώνεις αυτή ή και όχι. Δές το παρακάτω συνημμένο. |
| |||
| |||
![]()
Καλησπέρα Προσπάθησα να προσεγγίσω τα ζητούμενά σου. Ρίξε μια ματιά. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:58. |
| |||
| |||
![]()
Χρήστο με εξυπηρετεί πολύ αυτό που μου έστειλες με το παράδειγμά σου. Θέλω μόνο μια ερώτηση. Κοίτα στο επισυναπτώμενο αρχείο στην Φόρμα Αναζήτηση Πελατών έχει κώδικα για αναζήτηση που με βολέυει πάρα πολύ. Εκεί λοιπόν με το μεγάλο κουμπί ανοίγει την Φόρμα Επιλογής Εκτύπωσης. Μπορούμε από αυτήν την αναζήτηση να παραλείψουμε την αναζήτηση ονόματος;; Ευχαριστώ |
| |||
| |||
![]()
Ελπίζω να βοηθηθείς...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρήστος : 16-10-16 στις 19:58. |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] εκτύπωση εκθέσεων | ΤΑΣΟΣ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-09-16 07:58 |
[ Φόρμες ] προβολή πολλαπλών δεδομένων | iJohnnyCash | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 14-12-14 13:59 |
[VBA] Αντιγραφή πολλαπλών φύλλων | othonas | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-05-13 18:52 |
Εύκολη κατασκευή εκθέσεων (reports) | dimitrios67 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 06-11-11 18:17 |
Πεδίο πολλαπλών τιμών | Dimitris Ch | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 19-06-11 13:42 |
Η ώρα είναι 23:28.