Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργία πίνακα με χρήση δεδομένων από έναν άλλο πίνακα και ένα ερώτημα
Καλησπέρα σας Είμαι αρχάριος στην VBA και λιγάκι έχω κολλήσει με ένα θεματάκι που έχω. Έχω δημιουργήσει 2 πίνακες Α και Β. Από αυτούς τους 2 δημιουργήσα ένα απλό ερώτημα Γ. Αυτή τη στιγμή θέλω να κάνω κάποιες απλές πράξεις μεταξύ του πίνακα Β και του ερωτήματος , και από αυτά τα 2 να προκύψει ένας τέταρτος πίνακας Δ. Πώς περίπου μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο , αν έχεις εισάγει σε recordset το ερώτημα Γ και τον πίνακα Β ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσάρτηση δεδομενων απο πίνακα με autonumber σε πίνακα με ΙD:Number | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 20-01-17 20:12 |
Μεταφορά δεδομένων από πίνακα ή ερώτημα σε νέο πίνακα με άλλη μορφή. | dim.konst | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-12-14 21:31 |
Αποφυγή διπλοεγγραφών κατα την μεταφορά δεδομένων από πίνακα σε πίνακα | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 22-02-13 20:48 |
Δημιουργία πεδίου με εξάρτηση των δεδομένων από άλλο πεδίο | panagiotag | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 07-11-11 10:31 |
[ Πίνακες ] Ενημέρωση δεδομένων πίνακα από άλλο πίνακα | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 27-04-11 12:50 |
Η ώρα είναι 06:48.