Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Καλημέρα, Καλημέρα Στέλιο . Αφού κάνεις το καλό κι εγώ όπως σου έχω πει τον κώδικα τον ξέρω Μόνο οπτικά, δεν γράφω, κάνε μου τη χάρη αυτό που μου λες και βαλ’ το σε μια σελίδα εγώ το προσπάθησα αλλά τίποτα, μετά ξέρω αντιγραφή . για τους σελιδοδίκτες DYPistHmerominia, DYPistHmerominia1 DYPistHmerominia2 Σε ευχαριστώ πολύ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dratsaki : 27-10-13 στις 07:44. |
| |||
| |||
Γιώργο Σου συμπλήρωσα τον κώδικα στο συνημμένο έγγραφο. Μην παραλείψεις να αντιγράψεις την συνάρτηση RMONTH σε μιά λειτουργική μονάδα (Module) στην βάση σου. Αν δεν το έχεις ξανακάνει από το παράθυρο της VBA πατάς δεξί κλικ στα Modules και επιλέγεις insert Module. |
| |||
| |||
Σας ευχαριστώ για τις κατευθύνσεις. Καλημέρα.
|
| |||
| |||
Καλό μεσημέρι Στέλιο. Το έφτιαξα και είναι εντάξει! Το ευχαριστώ Πιστεύω δεν είναι τίποτα σ’ αυτό που κάνεις. Θα στο ανταποδώσω αν κατέβεις Χανιά και συναντηθούμε! Ευχαριστώ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dratsaki : 27-10-13 στις 11:42. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους Στέλιο ΤΕΛΕΙΩΣΑ την βάση δεδομένων και τα έγγραφα. Σου στέλνω συνημμένο τι καταγράφει και εκτυπώνει. Είναι τέλεια ευχαριστώ. Αύριο θα την βάλω στην Υπηρεσία σε δίκτυο να δω πως δουλεύει. Και πάλι ευχαριστώ για όλα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dratsaki : 29-10-13 στις 23:47. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Εκτύπωση τρέχουσας εγγραφής (στη φόρμα) | JSARAK2001 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 09-06-12 11:53 |
Mail Merge - προετοιμασία συγχώνευσης αλληλογραφίας σε Word | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 03-05-10 16:00 |
Συνάρτηση συγκεκριμένων χαρακτήρων μιας εγγραφής | PanosPan | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 07-03-10 18:42 |
[Γενικά] Mail Merge - Συγχωνευση αλληλογραφίας σε Word | Ms-Office-Development Team | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 01-02-10 08:46 |
Η ώρα είναι 20:02.