Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μετατροπή αρχείο access σε mde.
Φίλοι μου γειά σας, Εύχομαι καλο χειμώνα κατά αρχήν σε όλους. Θα ήθελα κάποιος αν μπορεί να με διαφωτίσει για τον τρόπο με τον οποίο κάποιο αρχείο της access μπορεί να μετατραπεί σε MDE. Σας ευχαριστώ __________________ Γιώργος Στυλιανού |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο!!! Για να μετατρέψεις μια βάση από mdb σε mde θα πρέπει : Α) η βάση να αποσφαλματωθεί(Degub) B) Eάν έχεις 2003 θα πρέπει να κοιτάξεις μήπως έχει δημιουργηθεί με παλαιότερο αρχείο ώστε να το μετατρέψεις σε νεότερο.Από τα Εργαλεία βοηθήματα βάσεις δεδομένων και κατόπιν μετατροπή σε 2003. Γ) Μετά είσαι έτοιμος για να μετατρέψεις την βάση .Πηγαίνεις Εργαλεία-Βοηθήματα για βάσεις-Δημιουργία αρχείου ΜDE Επειδή εγώ χρησιμοποιώ την 2003 και βλέπω εσύ την 2007 δεν την έχω μπροστά μου τωρα την 2007 αλλά εύκολα και από εκεί θα την μετατρέψεις. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
csv αρχείο από την access | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-08-16 11:15 |
Μετατροπή αρχείου access σε mde. | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 25-09-13 18:04 |
Μετατροπή βάσης δεδομένων σε εκτελέσιμο αρχείο | cybervit | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 08-07-12 01:33 |
Ενημέρωση βάσης δεδομένων Access από αρχείο Word | ΛΟΥΚΑΣΤΡΑ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 19-07-10 20:14 |
Προσθήκη ήχου σε αρχείο Access | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-02-10 21:46 |
Η ώρα είναι 19:36.