Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Group και Συγχώνευση πολλών γραμμών ενός πίνακα σε μια γραμμή ανά περίπτωση ομάδος.
Καλησπέρα στην κοινότητα Συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που κάνετε, και για την βοήθεια που μας προσφέρετε απλόχερα. Θα ήθελα την γνώση σας στο παρακάτω πρόβλημά μου. 'Εχω έναν πίνακα που αποτελείται από ημερομηνίες και αντίστοιχο ΔΩΜΑΤΙΟ ανά ημερομηνία. Εάν είναι εφικτό, προσπαθώ να δημιουργήσω έναν άλλο πίνακα που θα ομαδοποιεί τις ημερομηνίες και θα κάνει συγχώνευση( combine ) των περιγραφών ανά ημερομηνία σε μια γραμμή, ακριβώς όπως έχω στο παράδειγμα από τον πίνακα tblinput να δημιουργείτε ένας καινούργιος Πίνακας TELIKOSPINAKASPOYTHELO. Με το ερώτημα QRY1 ME FIRST LAST κατάφερα όπως εξάλλου φαίνεται, να πάρω το πρώτο και τελευταίο στα GROUP. Με το ερώτημα QRY2 ME VBA MODULE κατάφερα το GROUP, αλλά στην Ημερομηνία 26/9/2013 μου δίνει 4 τιμές και όχι 10 και στην Ημερομηνία 29/9/2013 μου δίνει 1 τιμή και όχι 2 Σας Ευχαριστώ Με εκτίμηση Λουκιανός |
| |||
| |||
Καλημέρα Λουκιανέ δές στο συνημμένο το ερώτημα q_1 αν σου κάνει Με εκτίμηση Δημήτρης |
| |||
| |||
Δημήτρη Καλησπέρα. Σε ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Με μια γρήγορη ματιά που έριξα είναι ακριβώς αυτό που προσπαθούσα να πετύχω. Να σαι καλά. Με εκτίμηση Λουκιανός |
| |||
| |||
Καλησπέρα Τελικά για κάποιο λόγο Δημήτρη δεν δουλεύει σωστά το ερώτημα. Παρατήρησα ότι όταν η ημερομηνία είναι μικρότερη του 10 ( δηλαδή μόνο ένα νούμερο απο 1-9 χωρις το 0 μπροστά πχ 1/10/2013 ) το ερώτημα δεν εξάγει το σωστό αποτέλεσμα. Μάλλον κάποια μορφοποίηση FORMAT θα θέλει ενδεχομένως στο πεδίο Ημερομηνίας. Εκανα κάποιες δοκιμές αλλά μάταια. Η module που μου έδωσες δεν βγάζει κάποιο σφάλμα. Κάθε βοήθεια είναι ανεκτίμητη για μένα. Ευχαριστώ πολύ Με εκτίμηση Λουκιανός |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Βασισμένος στον πίνακα όπου εμφανίζεις τα επιθυμητά αποτελέσματα προτείνω μια λύση στο συνημμένο παρακάτω (ερώτημα "QryGroups"). Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Παράθεση:
SELECT DISTINCT tblInput.InputDate, ConcatRelated("InputText","tblInput","InputDate= #" & Format([InputDate],"m/d/yyyy") & "#",tblInput!InputDate,Chr(13) & Chr(10)) AS a FROM tblInput; |
| |||
| |||
Καλησπέρα Σε ευχαριστω πάρα πολύ για την λύση σου Τάσο. Ευχαριστώ και τον Δημήτρη για την ανταποκρισή του. Με εκτίμηση Λουκιανός |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μορφοποίηση γραμμών πίνακα και αυτόματη συνάρτηση υπό όρους άλλου κελιού | DJTAKIS_7 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 7 | 28-10-16 21:10 |
[Γενικά] Προσθήκη νέας τιμής σε group ενός pivot | gpapay | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 28-02-13 15:06 |
[ Πίνακες ] Συγχώνευση πολλών τιμών σε ένα πεδίο 2 | dimitris p | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 16-04-11 18:53 |
Συγχώνευση πολλών εγγραφών σε μια εγγραφή | Γιωργος μπομπ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 31-03-11 22:55 |
[ Ερωτήματα ] Ενημέρωση ενός field πίνακα από 3 Rows άλλου πίνακα | stathas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 23-05-10 11:36 |
Η ώρα είναι 09:35.