Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Κατάργηση φίλτρου σε υποφόρμα
Καλησπέρα σε όλους , γνωρίζει κάποιος πως μπορώ να ορίζω φίλτρο σε μια subform και πως να το καταργώ με κουμπιά από την mainform; Δηλαδή στην mainform πατώντας το κουμπί 1 να εφαρμόζεται το φίλτρο 1 (στην subform) , πατώντας το κουμπί 2 να εφαρμόζεται το φίλτρο 2 και πατώντας το κουμπί 3 να καταργείται η εφαρμογή των φίλτρων και η subform να δείχνει τα δεδομένα που έχει , πάντα σε σχέση με το κλειδί που είναι συνδεδεμένη με την mainform. Βασικά έχω βρει τρόπο να ορίζω το φίλτρο ως εξής. Στο κουμπί 1 όρισα μια μεταβλητή (την fil1) η οποία με το πάτημα του συγκεκριμένου κουμπιού γίνεται 1. Με το πάτημα του κουμπιού 2 παίρνει τιμή 2. Στην συνέχεια την μεταβλητή αυτή την δήλωσα στα κριτήρια του ερωτήματος που συνδέεται με την υπο-φόρμα. Δουλεύει. Τα φίλτρα δουλεύουν έτσι. Όμως δεν μπορώ να καταργήσω τον ορισμό του φίλτρου (με ένα άλλο κουμπί) ώστε η υπο-φόρμα να μου δείξει και παλι τα αρχικά στοιχεία. Ευχαριστώ |
| |||
| |||
Διονύση καλησπέρα Στην συνημμένη βάση θα δεις ένα παράδειγμα εφαρμογής και κατάργησης φίλτρων σε υποφόρμα. Προσαρμοσέ το στα δεδομένα σου. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Διονύση δες και αυτό το συνημμένο Φιλικά Νάσος |
| |||
| |||
Φίλτρα
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις απαντήσεις. Η πιο κοντινή στην περίπτωσή μου ήταν η λύση του Νάσου. Αντι για πλήκτρο επιλογής με 3 καταστάσεις το προσάρμοσα σε τέσσερα κουμπιά που ήθελα εγώ. Ας πούμε φίλτρο1 , φίλτρο2 , φίλτρο3 , Κατάργηση. Δούλεψε τέλεια. Ευχαριστώ και πάλι και τους δυο σας. Καλημέρα |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Κατάργηση σύνδεσης κελιών στο Excel 2010 | George R | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 13-12-16 17:31 |
[ Εκθέσεις ] Κατάργηση κενού διαστήματος | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 17-02-15 19:43 |
Κατάργηση φίλτρου σε υποφόρμα | parara | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 26-09-13 13:21 |
Αντιγραφή εγγραφής από υποφόρμα σε υποφόρμα | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 07-08-12 16:32 |
Κατάργηση διπλοεγγραφών με κριτήριο | georgeserafeim | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 02-06-10 14:11 |
Η ώρα είναι 07:24.