Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Γιώργο Τελικά η λύση σου, μου παρουσίασε προβλήματα Παράδειγμα: Αν τα ορίσματα είναι: 0,0,1,0,1,0 (στην περίπτωσή μου μπορούν να κυμαίνονται από 0-6) οι τρείς μεγαλύτερες τιμές θα έπρεπε να είναι 1,1,0 και όχι 1,0,0. Όπως και στην περίπτωση ορισμάτων 6,6,6,6,6,6 οι τρεις μεγαλύτερες τιμές θα είναι λογικά οι 6,6,6. Προσπάθησα να το διορθώσω μόνος μου. Δεν το κατόρθωσα. Επίσης στην τελευταία σου διόρθωση βγάζει συχνά αποτέλεσματα -2E+307. Πως μπορούμε να αντικαταστήσουμε το -2E+307 με 0, δεδομένου οτι τις ευρεθείσες τιμές πρέπει να τις χρησιμοποιήσω σε περαιτέρω πράξεις (το άθροισμα των τετραγώνων των τριών αυτών τιμών); Υ.Γ Άρχισα να απελπίζομαι.. Δημήτρης Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη jim67 : 25-09-13 στις 23:11. |
| |||
| |||
Δημήτρη στη λύση που έδωσα (νόμιζα ότι αυτό ζητούσες) οι 3 (χ) τιμές είναι διαφορετικές. Αν δεν υπάρχουν 3 (χ) διαφορετικές στη θέση αυτών που λείπουν θα επιστραφούν οι αρχικές τιμές (-2Ε+307). Αν δεν θέλεις οι τιμές να είναι διαφορετικές θα πρέπει να ξαναδώ τον κώδικα. Αν δεν υπάρχουν αρνητικές τιμές, άλλαξε την εντολή const mini = -2Ε+307 σε Const mini = 0 |
| |||
| |||
Έκανα στα γρήγορα μια αλλαγή, δοκίμασέ την καλύτερα.
|
| |||
| |||
Ναι αυτό ήταν, επιτέλους........... Αυτή τη φορά το δοκίμασα εξαντλητικά, Δεν ξέρω πως να σας ευχαριστήσω Τάσο, και ιδιαίτερα Γιώργο και πάλι με σώσατε.. Καλή συνέχεια Φιλικά Δημήτρης |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματες τιμές | ptridimas | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 02-05-17 11:33 |
[ Ερωτήματα ] Δημιουργία Ερωτήματος από λίστα τιμών πεδίου πίνακα | αρψηιε76γρ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-12-14 17:38 |
[Excel07] Λίστα προϊόντων ( συνολικό άθροισμα τιμών) | rania1984 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 04-11-14 21:58 |
Εμφάνιση πολλαπλών τιμών σε λίστα | Σπύρος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 15-04-10 11:13 |
[Συναρτήσεις] Τρείς Στήλες σε μία χωρίς κενά | Dimi | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 05-01-10 15:24 |
Η ώρα είναι 08:11.