Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αναζήτηση σε αρχείο mdb
Γεια σας... είμαι νέο μέλος και ο λόγος που ήρθα είναι γιατί προβληματίζομαι με ένα αρχείο στο M Access. Έχω ένα αρχείο που καταχωρεί τους πελάτες μας τηλ, αφμ, επίθετο κλπ. Είναι μεγάλη λίστα και θέλω να βάλω ένα κουμπί ή οτιδήποτε μου προτείνετε για Αναζήτηση ώστε όταν πληκτρολογώ το ΑΦΜ ή το επίθετο ή το τηλ. να μου βγαίνει αυτό που θέλω να βρω. Προσπάθησα να το ανεβάσω αλλά το mdb είναι 987MB και δεν γίνεται προφανώς... Είναι πρώτη φορά που ασχολούμαι με mdb οπότε κάθε βοήθεια επιθυμητή. Ευχαριστώ πολύ |
| |||
| |||
Καλημέρα Αξίζει να ασχοληθείς με το παρακάτω link, που αποτελεί πρόταση του Forum για αναζήτηση και εύρεση εγγραφών. http://www.ms-office.gr/forum/access...ma-access.html |
| |||
| |||
[QUOTE=Χρήστος;15542]Καλημέρα Αξίζει να ασχοληθείς με το παρακάτω link, που αποτελεί πρόταση του Forum για αναζήτηση και εύρεση εγγραφών. Ευχαριστώ πολύ για το link. Προσπαθώ τόση ώρα, αλλά όταν βάζω το δικό μου mdb μέσα στην αναζήτηση γίνεται χαμός. Αλλά και να το βάλω ένα ένα 210 σελίδες δεν γίνεται. Οπότε υπάρχει τρόπος να ενσωματώσω τα αρχεία μου, μέσα στην υπάρχουσα καρτέλα; Με συγχωρείς αλλά από access οι γνώσεις μου είναι απολύτως βασικές. Οποιαδήποτε πληροφορία εξτρά για να ξεκολλήσω θα ήταν σημαντική. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
csv αρχείο από την access | basman | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 25-08-16 11:15 |
[Excel07] Βοήθεια για ένα αρχείο | gfevran | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 8 | 16-06-14 13:51 |
Αρχείο .accde | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 04-10-13 22:48 |
Μετατροπή αρχείο access σε mde. | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-09-13 11:28 |
Η ώρα είναι 08:41.