Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ημερομηνία εισαγωγής εγγραφής σε πίνακα
Καλησπέρα σε όλους! Να πω την απορία μου: Σε μια βάση που έχω φτιάξει εισάγω καθημερινά πλήθος εγγραφών σε ένα πίνακα με πρωτεύον κλειδί μια μεταβλητή αυτόματης αρίθμησης, ας την ονομάσουμε "Αρ". Πρόκειται για καταγραφή δειγματοληψιών και, πολλές φορές περνώ εκ των υστέρων παλιες δειγματοληψίες (που έγιναν πριν από δέκα χρόνια) καθώς βέβαια και πρόσφατες. Υπάρχει δυνατότητα, μέσω κάποιας συνάρτησης σε κάποιο ερώτημα πχ, να φαίνεται για κάθε εγγραφή ποια μέρα καταχωρήθηκε; Δηλαδή για κάθε "Αρ" ποια ήταν η Ημερομηνία, όχι της δειγματοληψίας που κάποτε έγινε και την οποία έχω ήδη εισάγει, αλλά την ημερομηνία που πληκτρολογήθηκε η κάθε εγγραφή, πράγμα που δε σκέφτηκα ποτέ να καταγράψω; Μάλλον είναι αδύνατον, αλλά ας ρωτήσω παρόλα αυτά. Γεια σας, Κώστας κκκ |
| |||
| |||
Kώστα καλησπέρα!! Κοίταξε το συνημμένο παρακάτω. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Όχι. Δεν μπορείς να έχεις την ημερομηνία που ζητάς,,, Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Πολλαπλή αντιγραφή μιάς εγγραφής στον ίδιο πίνακα | dimitrisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 14 | 05-10-16 23:38 |
[Συναρτήσεις] Αρχική & τελική ημερομηνία σε συγκεντρωτικό πίνακα | xristos | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 22-11-14 21:23 |
[ Πίνακες ] Μεγαλύτερη Ημερομηνία σε πίνακα | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 30-11-13 15:57 |
[ Πίνακες ] Εξαγωγή Πίνακα σε Excel με όνομα Ημερομηνία και Τρέχουσα ώρα | Χρήστος | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 01-07-13 00:22 |
[ Ερωτήματα ] Έλεγχος ίδιας εγγραφής σε πίνακα | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 17-08-11 21:36 |
Η ώρα είναι 06:24.