Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Αυτόματη ημερομηνία ή τσεκάρισμα σε κουμπί
Χαιρετίζω όλους τους οπαδούς του ms-office.gr. Μπράβο για το στήσιμο και την ύπαρξη αυτού του ιστότοπου. Εύχομαι αναγνώριση από όσους χρησιμοποιήσουν την σελίδα σας. Στο θέμα μου: Έχω ένα προγραμματάκι όπου συμπληρώνω κάποια πεδία (ΕΠΩΝΥΜΟ, ΟΝΟΜΑ, ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ κλπ) και πατώντας ένα κουμπί κατ’ επιλογή, εκτυπώνεται η αντίστοιχη έκθεση με τα στοιχεία των πεδίων που έχω συμπληρώσει.. Θέλω, για πρακτικούς λόγους, κάθε φορά που πατάω κάποιο κουμπί, να τσεκάρεται δίπλα του ένα κουτάκι (έτσι το έχω φανταστεί) για να ξέρω στο μέλλον, όταν αναζητώ την συγκεκριμένη εγγραφή, ποια έκθεση είχα ζητήσει να εκτυπωθεί. Πχ πατώντας το κουμπί εκτύπωσης «ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΡΙΜΕΛΕΣ» να τσεκάρεται ένα κουτάκι δίπλα στο κουμπί εκτύπωσης. Ή (ακόμα καλύτερα στο κουτάκι (πεδίο?) δίπλα του, να αναγράφεται αυτόματα η ημερομηνία, σήμερα που πατήθηκε (21-5-2013). Μπορεί κάποιος να δώσει χέρι βοηθείας? (το αρχείο νομίζω ότι ανέβηκε. mdb) Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Διονύσης (για όσους δεν ξέρουν τον Νιόνιο). |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Ερωτήματα ] Αντιστοίχιση πεδίων και τσεκάρισμα | docker | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 10 | 16-10-15 21:47 |
Αυτόματη καταχώρηση πεδίου από κουμπί | Ρούλα | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 0 | 11-12-13 15:19 |
Εφέ σε κουμπί εντολής | alex | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 18-03-12 10:26 |
ΚΟΥΜΠΙ ΕΝΤΟΛΗΣ | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 20-05-11 11:43 |
[ Φόρμες ] Κουμπί ανανέωσης | alatis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-11-10 16:03 |
Η ώρα είναι 06:19.