Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Μάνο! Το πρόβλημα δεν οφείλεται σε σένα αλλά ούτε και σε μένα. Τι θέλω να πω: Σε αρκετές περιπτώσεις αν κάνει κανείς συμπύκνωση και επιδιόρθωση μιας βάσης με Access 2010 ή 2013, η δεύτερη δεν αναγνωρίζεται πια από την Access 2007! Το γιατί είναι τεχνικό θέμα της Microsoft. Κάποια στιγμή θα δημοσιεύσω σχετικό άρθρο. Θα αντικαταστήσω το συνημμένο του μηνύματος μου με ένα νέο. Δοκίμασε το και τα λέμε Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο σε ευχαριστώ πολύ. Δουλεύει μια χαρά. Τώρα κάνω κάποιες δοκιμές σε ένα άλλο αρχείο που έχω. Αν έχω κάποια απορία. Θα επανέλθω. Και πάλι σ' ευχαριστώ |
| |||
| |||
Συγγνώμη για την παρέμβαση αλλα το κατέβασα και τρέχει και σε εμενα κανονικά... μήπως έχετε Access 2003 ? Γιατί το αρχεία είναι σε Access 2007 και μπορεί γι'αυτό να μην το διαβάζει
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Διαχωρισμός ενός αριθμού. | Niha | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 11-08-15 09:49 |
[ Ερωτήματα ] Διαχωρισμός Πεδίου σε πεδία | jimrenoir | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 18-12-14 18:51 |
[Γενικά] Διαχωρισμός σε φύλλα | Θανάσης | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 12 | 14-05-11 16:45 |
[ Εκθέσεις ] Διαχωρισμός ονοματεπώνυμου | mgeorge | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 08-05-11 01:45 |
Διαχωρισμός δεδομένων πεδίου | JohnD | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 08-09-10 15:43 |
Η ώρα είναι 07:13.