Ανανέωση ιστοσελίδας

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-05-13, 10:28
Όνομα: Ανδρέας
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007
Γλώσσα λογισμικού Office: Αγγλική

Περιοχή: Κύπρος
Προεπιλογή προιόντα σε τιμολόγιο

Καλημέρα και Χριστός Ανέστη!

Προσπαθώ να περνάω εγγραφές με βάση αρ. τιμολογίου, οι οποίες θα μου δείχνουν πόσα στοίχισε το τιμιλόγιο, ημερομηνία το ΦΠΑ και απο ποιον προμηθευτή τα έχω πάρει.
Όμως θέλω να έχω και λεπτομέρειες του τιμολογίου, δηλ. οταν πατάω επάνω του να βλέπω και τα προιόντα τα οποία απαρτίζουν τα τιμολόγια και τα οποία συνθέτουν και την τελική τιμή.
Βασικά θα αρχιζω αλλιώς, θα δημιουργώ καινούργια εγγραφή και θα πηγαίνω μετά να βαζω μέσα τα προιόντα και με βάση του τι τιμές έχουν τα προιόντα θα μου βγάζει και το τελικό ποσό στην εγγραφή του τιμολογίου.
Σκέφτηκα να υπάρχει πίνακας αγορών όπου θα γίνεται η εγγραφή του τιμολογίου και υποπίνακας subdatasheet προιόντων όπου θα περνώ τα προιόντα του κάθε τιμολογίου.

Γενικά τα προιόντα φυσικά θα δημιουργούνται απο πριν σε άλλο γενικό πινακα προιόντων ο οποίος θα περιέχει και περιγραφή και τίμές.

Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μπορώ να σχετίσω τις εγγραφές τιμολογίων με τα ανάλογα προιόντα και ούτε ξέρω πως να μεταφέρω το τελικό ποσο του υποπίνακα προιόντων στον πίνακα προμηθευτών.
Επίσης δεν ξέρω πως να κάνω ένα Lookup με βάση κάποιο πίνακα και να χρησιμοποιώ όλα τα πεδία του lookup.
Παράδειγμα: στον πίνακα test lookup οταν διαλέξω το προιόν wifi antenna το lookup list βγαζει και τα υπόλοιπα πεδία που σχετίζονται με το wifi antenna, πώς μπορώ να πάρω και τα υπόλοιπα και να τα κάνω να εμφανίζονται στον πίνακα test lookup;

Ευχαριστώ πολύ,

Χαιρετισμούς,

Ανδρέας Αχιλλέως
Συνημμένα Thumbnails
προιόντα σε τιμολόγιο-tasos.jpg  
Συνημμένα Αρχεία
Τύπος Αρχείου: zip balance 15-05-2013 - Copy.zip (33,0 KB, 107 εμφανίσεις)
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
[VBA] Τιμολόγιο - Αποθήκευση και εκκαθάριση δεδομένων Kostas K Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 22 26-10-19 18:21
[ Εκθέσεις ] Μετατροπή προτιμολογίου σε Τιμολόγιο panobi Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 16-09-16 12:08
[Excel07] Βοήθεια με τιμολόγιο sotisanis Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 11 21-11-12 09:18

Η ώρα είναι 06:39.