Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Παράθεση:
Εκεί θέλω να κάνει ενημέρωση. Όσον αφορά τη Φόρμα μαθημάτων και αυτό που έφτιαξες με τον Τύπο Μαθήματος, την Κατηγορία και το Κεφάλαιο είναι αυτό ακριβώς που θέλω, αλλά δε μπορώ να το μεταφέρω στη κανονική βάση (αυτή που σου στέλνω είναι κουτσουρεμένη λόγω μεγέθους). Πιστεύω οι φωτόγραφίες που έστειλα να είναι κατατοπιστικές για αυτό που θέλω. |
| |||
| |||
Καλό μεσημέρι στο forum. Βαγγέλη,μου γράφεις : 1 Κώστα στη Φόρμα ενημερώνεται και φαίνεται κανονικά όπως λες. Στον πίνακα όμως μέσα στην αντίστοιχη στήλη δεν το γράφει! Εκεί θέλω να κάνει ενημέρωση. ΚΑΙ 2 Όσον αφορά τη Φόρμα μαθημάτων και αυτό που έφτιαξες με τον Τύπο Μαθήματος, την Κατηγορία και το Κεφάλαιο είναι αυτό ακριβώς που θέλω, αλλά δε μπορώ να το μεταφέρω στη κανονική βάση (αυτή που σου στέλνω είναι κουτσουρεμένη λόγω μεγέθους). 1. Δεν καταλαβαίνω τι βλέπεις αλλά η φωτογραφία που επισυνάπτω κάνει αυτό που θέλεις. Η φόρμα ενημερώνει τον πίνακα 2. Πρέπει να φτιάξεις την βάση σου, αν έστείλες "κουτσουρεμένη" βάση αλλά μέρος της. δηλ. έτσι χωρίς κλειδιά ή με κλειδιά συνδέσεων διαφορετικού τύπου, τότε είναι λάθος η βάση π.χ. έστειλες βάση στην οποία ο πίνακας τύπος μαθήματος έχει το πεδίο τύπου αριθμός και οι πίνακες κεφαλαία θεωρίας ή πρακτικής έχουν πεδίο σύνδεσης αλφαριθμητικό. Για αυτό το έφτιαξα, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις αυτό που θέλεις. 3. Για τις Ώρες. Σου έστειλα μία function που μετρατέπει αριθμό σε διάφορες μορφές ωρών ή ημερών και ωρών. Μελέτησε το και θα καταλάβεις, Η Access δεν έχει ενσωματωμένη function για τέτοιες καταστάσεις. Αν έχεις χρόνο ή διάθεση φτιάξε μια βάση που να είναι εντάξει και δημισιευσέ την. Θα Βοηθήσουμε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ασχετος : 28-05-13 στις 16:54. |
| |||
| |||
Κώστα το έφτιαξα όπως μου είπες και είναι ολόκληρο. Κοίτα αν μπορείς να κάνεις αυτά που σου έγραψα και στα προηγούμενα post (με τις εικόνες). Σου επισυνάπτω ένα excel με το πως πρέπει να είναι ή φόρμα μαθημάτων (έχει σε κάποια κελιά συναρτήσεις. θα δεις) Επίσης κοίτα αν γίνεται το όνομα, το επώνυμο και το πατρώνυμο να μπαίνει στην "Αίτηση εκτύπωσης άδειας οδήγησης" θα τη βρεις στο YME.gr Εδώ χρησιμοποιούμε το όνομα, το επώνυμο και το πατρώνυμο κάθε γράμμα σε κάθε κουτάκι. Τέλος μια διευκρίνιση, εγώ για φωτογραφία σε κάθε πελάτη χρησιμοποιώ το συνημμένο. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να κάνουμε για να μην γίνεται βαριά η βάση? Ευχαριστώ για το χρόνο σου!!! |
| |||
| |||
καλό μεσημέρι στο forum. Βαγγέλη, κοίτα το συνμμένο. Θέλω να κοιτάξεις το relationship μεταξύ των πινάκων που εμφανίζονται, για να καταλάβεις τις σχέσεις, Επίσης για να δουλεύει άλλαξα και μερικούς τύπους πεδίων από text σε number. Αυτό που γράφεις στην Excell γίνετε όχι στην φόρμα αλλά σε report. Ελπίζω να βοήθησα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Πίνακες ] Ενημέρωση πίνακα από φόρμα | caudillo | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 21-07-15 23:41 |
Αθροίσματα σε φόρμα και ενημέρωση πεδίου σε πίνακα. | steliosgr | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 23-03-14 11:07 |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα που δεν σχετίζεται με την φόρμα | stelianta | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 20-02-12 12:51 |
[ Φόρμες ] Ενημέρωση Πίνακα από Φόρμα | marpapa | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 12-09-11 22:58 |
Ενημέρωση πίνακα απο μη συνδεδεμένη φόρμα | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 04-03-09 08:34 |
Η ώρα είναι 07:10.