Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ερώτημα άθροισης
Και από εμένα Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους.Έχω κάνει ένα προγραμματάκι που λέγετε δαπάνες.Θα ήθελα με ένα ερώτημα να δίνει για τον συγκεκριμένο χρόνο και μήνα το σύνολο του /πληρωτέου ποσού/ και για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία.Νάστε πάντα γεροί..............................Τάσο πολύχρονος....και σε όσους έχουν την ονομαστική της εορτή Ο κωδικός είναι admin |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα σε όλους! Μιχάλη, στο επισυναπτόμενο αρχείο (για Access 2010 - 2013) σου προτείνω μια λύση με βασισμένη στο ζητούμενο σου αλλά με διαφορετικό σχεδιασμό της βάσης δεδομένων. Μελέτησε το και τα λέμε. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Νάσε καλά.Θα το μελετήσω και θα σου πω.Πάλι χρόνια πολλά
|
| |||
| |||
Τάσο πολύ ωραίο το παράδειγμα που μου έστειλες.Πολύ πιο απλοποιημένο από αυτό που έκανα εγώ.Απλά θέλω να βάλω έναν πίνακα μέσα....όπως αυτόν που λέει χορηγίες,που θα πιστώνονται κάποια ποσά για κάθε μήνα χωριστά και θα γίνονται από αυτά κάποιες αφαιρέσεις,όπως θα δεις στην κεντρική φόρμα κάτω.Δηλαδή θέλω να πιστώνω κάποια ποσά για κάθε μήνα χωρηστά.Νάσε καλά
|
| |||
| |||
Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει.Αυτό που αναφέρω πιο πάνω θέλω ακόμη για να το τελειώσω.ευχαριστώ
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Η ώρα είναι 06:44.