Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
![]() |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
![]()
Έχω μία βάση και θέλω να κάνω εκτύπωση συναλλαγματικής ενός πελάτη. Πώς μπορώ να μετατρέψω την ημερομηνία λήξης πχ.10/10 σε Δεκάτη Οκτωβρίου. Ευχαριστώ. |
| |||
| |||
![]()
Αγαπητέ φίλε Νίκο καλησπέρα, Να ρωτήσω το 10 Οκτωβρίου είναι αυτό που ζητάς γιατί αυτό είναι θέμα συνάρτησης Format έτσι απλά. |
| |||
| |||
![]()
Φίλε Kon73 καλησπέρα, Η φόρμα που εχω κάνει είναι οπως ακριβώς μια συναλλαγματική η οποία εχει ενα πεδίο [ημληξης] και θέλω οταν βάζω τίμη στο πεδίο αυτό μόνο ημέρα και μήνα π.χ 10/10 να την κάνει σε μετατροπή σε ολογράφως σε ενα άλλο πεδίο. |
| ||||
| ||||
![]()
Αγαπητέ Νίκο καλησπέρα! Δες ένα παραδειγματάκι στο συνημμένο. Αν χρειαστεί, μπορείς να τροποποιήσεις τον τρόπο εμφάνισης των λέξεων της ημερομηνίας κάνοντας επεξεργασία στον πίνακα “tblDays“. Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
![]()
Τάσο ευχαριστώ ήταν αυτό που ήθελα. Νίκος |
![]() |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
| ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο ολογράφως στο Excel | spyros_peiraias | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 28-06-19 20:57 |
ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΓΡΑΦΩΣ | smasak | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 09-10-16 18:58 |
Μετατροπή ποσού ολογραφώς | γιώργοςΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-07-15 00:28 |
[Συναρτήσεις] Μετατροπή πεδίων κελιών σε ολογράφως στο excel | iantonak | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 11-11-11 16:51 |
[Συναρτήσεις] Μετατροπή αριθμού σε κείμενο ολογράφως. | Ms-Office-Development Team | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 14-11-09 04:02 |
Η ώρα είναι 00:51.