Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ανέβασμα φώτο
Πως ανεβάζεις μια φώτο έχοντας κάποιο κουμπί επιλογής και ακόμη ένα για την διαγραφή της.Νάστε καλά.Καλή Ανάσταση
|
| ||||
| ||||
Καλημέρα Μιχάλη, καλή Ανάσταση! Από που πάιρνεις την εικόνα και που την ανεβάζεις; Καταγράφεται η διαδρομή της ή ενσωματώνεται στη βάση δεδομένων; Μιλάμε για *.mdb ή για *accdb; Περιμένουμε νέα σου. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο μπορείς να μου δώσεις παραδείγματα και για τις δύο περιπτώσεις;Όσο για την βάση είναι φτιαγμένη σε 2003.Προκαταβολικά χρόνια πολλά για την γιορτή σου
|
| ||||
| ||||
Μιχάλη ευχαριστώ! Δεν κατάλαβα ακόμα όμως τι θέλεις να κάνεις. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Απλά έχω κάποια βάση που χρειάζετε να ανεβάσω σε κάθε εγγραφή μια φώτο.Θέλω να υπάρχει κουμπί που θα διαλέγω την φώτο και ένα που θα την διαγράφω.Νάσε καλά
|
| ||||
| ||||
Μιχάλη, θέλω ευχαρίστως να σε βοηθήσω αλλά δεν είμαι ούτε στον υπολογιστή σου ούτε στο μυαλό σου για να έχω μια πιο πλήρη εικόνα του ζητούμενου. Δές το πρότυπο Contacts της Microsoft στο συνημμένο για να πάρεις μια ιδέα σε σχετικά με τη διαχείριση εικόνων στις νεότερες εκδόσεις Microsoft Access. Τάσος
| |||
| |||
Θα μελετήσω αυτό που μου έδωσες.Αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σου το ρωτήσω.Νάσε καλά.Καλές γιορτές πάλι
|
| |||
| |||
Τάσο σου στέλνω ένα παράδειγμα από ένα προγραμματάκι που έκανα.Φυσικά με παρμένα ...πραγματάκια από αλλού.Δέχομαι κρητικές και διορθώσεις.Νάσε καλά
|
| |||
| |||
Μιχάλη καλησπέρα !!! Ανεβασέ το και σε 2003 να το δούμε όλοι. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Αλέξανδρε μου λέει ότι δεν μπορεί να το αποθηκεύσει σε 2003 .Δεν ξέρω γιατί
|
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανέβασμα φωτογραφίας | pm4698 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 30-10-10 17:08 |
Η ώρα είναι 08:29.