Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δημιουργία λίστας εγγραφών Επιλεκτικά
Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ιδέα και θα ήθελα να δω αν κάποιος γνωρίζει πως μπορεί να υλοποιηθεί. Λοιπόν , Έχω μια λίστα εγγραφών οι οποίες αφορούν προμηθευτές μου που πρέπει να πληρώσω. Κάθε μια τέτοια εγγραφή περιλαμβάνει. IDrec_____Name__________Poson_________Bank______Ac count________ToPay Το πεδίο [ToPay] είναι check box και θεωρούμε ότι είναι πάντα True. Αυτό που θέλω να κάνω είναι , από αυτή την λίστα να "τσιμπάω" εγώ όσες εγγραφές θέλω , και στην συνέχεια με το πάτημα ενός κουμπιού να τις οδηγώ σε ένα report το οποίο θα τυπώνεται και θα περιέχει τα στοιχεία πληρωμών κάθε εγγραφής που έχω επιλέξει. Δηλαδή από την λίστα μπορεί να επιλέξω μόνο 3 εγγραφές και όχι στην σειρά. Αυτό που σκέφτομαι είναι να βάλω άλλο ένα checkBox μέσα στην φόρμα να εμφανίζεται δίπλα σε κάθε εγγραφή αλλά όταν το κάνω και το επιλέγω , επιλέγονται αυτόματα όλα τα check box (όλων των εγγραφών) Αυτά , Κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη Διονύσης |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Αγαπητέ φίλε δοκίμασε το παράδειγμα στο συνημμένο. Καλή συνέχεια! Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο γεια , ναι αυτό είναι. αυτό που σκέφτομαι τουλάχιστο αλλά να δω πως θα το προσαρμόσω. Κάτι άλλο που σκέφτηκα και έκανα είναι το εξής. Εμφανίζω όλα τα στοιχεία που θέλω (τις εγγραφές δηλαδή χωρίς check box) σε ένα πλαίσιο λίστας. Το πλαίσιο λίστας έχει στις ιδιότητες του επιλογή για να επιλέξει κάποιος μία ή περισσότερες εγγραφές. (Μαρκάρισμα ας πούμε). Μένει να βρω πως αυτές τις επιλεγμένες εγγραφές μπορώ να τις οδηγήσω σε μία φόρμα. Πάνω σε αυτά τα δυο "παλεύω" τώρα. Ευχαριστώ Διονύσης |
| |||
| |||
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Παράθεση:
Φιλικά Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 24-04-13 στις 23:18. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δημιουργία λίστας επιλογής | ΧρύσαΚ | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 20 | 16-04-16 14:57 |
[Γενικά] Βοήθεια για δημιουργία αναπτυσσόμενης λίστας | labpanag | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 17-05-12 16:53 |
[Μορφοποίηση] Συγκεντρωτικός πινάκας και επιλεκτικά αθροίσματα | hugegou | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 20-07-11 17:38 |
[Γενικά] Δημιουργία κουμπιού και δημιουργία νέας λίστας | sethii | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 31-03-11 08:52 |
[Γενικά] Δημιουργία λίστας φύλλων ενός βιβλίου | Billy | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-06-10 09:01 |
Η ώρα είναι 08:09.