Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Διαγραφή από την registry
Καλησπέρα παιδιά συγχαρητήρια για το forum μπορώ να πω ότι τις μισές γνώσεις για το office τις έχω πάρει από εδώ .Έχω .όμως ένα πρόβλημα και δεν μπορώ να βγάλω άκρη . Έχω μια εφαρμογή access .πχ. TEST και θέλω να σβήσω τα ίχνη της από την registry μέσω VBA.Δυστυχώς το μόνο που κατάφερα ήταν 2 format (πολύ περισσότερα θα είχα αλλά τώρα κρατάω back up στη registry) Θα το εκτιμούσα πολύ αν κάποιος μου έδινε τα φώτα του . Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
|
| |||
| |||
Καλησπέρα, δεν έχω δουλέψει με την Registry μέσω Access, αλλά καλό θα ήταν για να αποφύγεις λύσεις Format κλπ τα παρακάτω άρθρα.. σχετικά με την επαναφορά της registry.. How to recover from a corrupted registry that prevents Windows XP from starting Registry - Backup and Restore - Windows 7 Help Forums Καλημέρα....
__________________ Always Look on the Bright Side of Life! |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αυτόματη διαγραφή | kirillos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-08-12 10:50 |
Διαγραφή διπλοεγγραφών | ΚΩΣΤΑΣ2 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 21-07-12 08:03 |
Edit Windows Registry | editolis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 22-02-10 17:02 |
Edit Windows Registry. | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 22-02-10 10:33 |
[Γενικά] Διαγραφή γραμμής | Chris | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 17-01-10 20:59 |
Η ώρα είναι 08:26.