Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Μεταφορά
Καλησπέρα σε όλους Θα ήθελα αν θέλει κάποιος από τα μέλη να με βοηθήσει γιατί έχω μπλέξει με την SQL. Θέλω να μεταφέρω από την φόρμα FrmParalabi με κουμπί το fldBarCodeSN και όλη την σειρά, στην Φόρμα FrmApotiki πάντοτε με βάση το fldBarCodeSN που είναι το Primary Key Και αυτομάτως να διαγράφετε το εκάστοτε BarCode της φόρμας fldBarCodeSN και όλη η σειρά του που αντιγράφηκε και μετά να απενεργοποιεί το κουμπί για αποφυγή διπλής καταχώρησης το υπογραμμισμένο θα το χρησιμοποιήσω σε άλλη φόρμα. Σας ευχαριστώ για όλα. |
| |||
| |||
Καλησπέρα σε όλους. Αν και η περιγραφή σου είναι λίγο μπερδεμένη εκτιμώ πως αυτό είναι που ζητάς. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Στέλιο ευχαριστώ πάρα πολύ για την άμεση απάντηση και για τον πολύτιμο χρόνο σου. Καληνύχτα σας Φιλικά Ρούλα |
| |||
| |||
Μεταφορά
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Με αφορμή το παράδειγμα της Ρούλας μου κίνησε το ενδιαφέρον. Βασικά έχω την φόρμα frmParalabi εκι καταχωρώ κάποια δεδομένα με Primary Key το SN και στην ίδια σειρά τα Modelο,Series,Pieces, Date. Θα ήθελα τώρα από την frmYpalliloi και την SfrmXreosi το SN να παίρνει το SN και ολη την σειρά που επιλέγω από τον TblParalabi και από τον πίνακα TblParalabi να διαγράφετε ολη η σειρά. Παιδεύτηκα με το παράδειγμα του Στέλιου αλλά τίποτα. Το Primary Key και στις δύο φόρμες είναι το SN ίσως εκεί μπερδεύομαι ήθελα να σας ευχαριστήσω για τον πολύτιμο Χρόνο που θα αφιερώσετε και νιώθω ένοχος που δεν μπόρεσα να βρω κάποια λύση ώστε να μην σας κουράσω. Πάντως για άλλη μια φορά σας ευχαριστώ. |
| |||
| |||
κλό απόγευμα στο forum. Αντώνη, κοίιτα αν σου κάνει το απισυναπτόμενο. Στην φόρμα SfrmXreosi και στο πεδίο SN κοίτα τον κώδικα στα συμβάντα AfterUpdate και OnExit. Τα υπόλοιπα πεδία της φόρμας τα έχω κάνει not Enabled και Locked. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Εκθέσεις ] Άθροισμα "σε μεταφορά" στο υποσέλιδο και "από μεταφορά" στην κεφαλίδα | prokopino | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 25-06-10 17:24 |
Η ώρα είναι 07:43.