Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Οθόνη αφής - πληκτρολόγιο !!!
Στη βάση δεδομένων που έχω φτιάξει πως θα μπορούσα να έχω πατώντας τα πλήκτρα σε κάθε πεδίο να εμφανίζεται ένα πληκτρολόγιο με μεγάλα πλήκτρα στην οθόνη? Υποτίθεται πως έχουμε οθόνη αφής φυσικά! Υπάρχει δυνατότητα κάποιου παραδείγματος πάνω στη βάση μου? Έχω κατεβάσει κάποιο παράδειγμα αλλα δεν είναι κατανοητό. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα / Καλημέρα! Ένα παράδειγμα με αριθμούς υπάρχει εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/4985-post10.html Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!! Ανέβάζω μια διαφορετική προσέγγιση πάνω στην εφαρμογή του Γιώργου. Αντώνη έχω κάνει κάποιες αλλαγές στην ονοματολογία.Μην χρησιμοποιείς ελληνικά γιατί μερικές φορές δεν τα αναγνωρίζει. Φιλικά/Αλέξανδρος Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex : 16-04-13 στις 14:14. |
| ||||
| ||||
Καλημέρα! Δείτε το συνημμένο παρακάτω. Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Tasos : 16-04-13 στις 22:17. Αιτία: Τροποποίηση κώδικα VBA για συμβατότητα με Windows 8 |
| |||
| |||
Καλησπέρα στη παρέα!!! Καλησπέρα Τάσο!!! Χωρίς να θέλω να κάνω ανταγωνισμό στον αρχηγό του Forum.To παράδειγμά σου δεν παίζεται με πολύ έξυπνο κώδικα. Μιας όμως και η ροή εξελίσσεται έτσι θα προβάλλω ακόμη μια προσέγγιση του ζητούμενο αν και όλες οι περιπτώσεις διαφορετικές και εξυπηρετικές.θα πρέπει να αναρτηθούν για να έχουν οι χρήστες επιλογές. Το λοιπόν ανεβάζω ένα ακόμη παράδειγμα. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Αλέξανδρε φίλε μου, δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού σε καμία περίπτωση! Ο καθένας μας προσφέρει αυτό που μπορεί σύμφωνα με τις γνώσεις και το χρόνο φυσικά που διαθέτει. Τα παραδείγματα που δίνουμε, σίγουρα θα φανούν χρήσιμα σε κάποιους. Στο παράδειγμα που ανέβασες χρησιμοποιεί API (καλώς) αλλά δεν δίνει τη δυνατότητα εναλλαγής σε άλλες γλώσσες. Να είσαι καλά Με εκτίμηση Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο καλησπέρα!!! Εχεις δίκιο δεν δίνει την δυνατότητα σε άλλες γλώσσες . Θα μπορούσαν όμως οι χρήστες που θέλουν να κάνουν οθόνη αφής να χρησιμοποιήσουν μόνο το πληκτρολόγιο σαν interface με αντίστοιχο κώδικα VBA. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Εν τω μεταξύ τροποποίησα τον κώδικα του παραδείγματος μου επειδή δεν λειτουργούσε σε περιβάλλον Windows 8. Καλό βράδυ!
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[ Φόρμες ] Φόρμα "πληκτρολόγιο" και φόρμα "αριθμολόγιο" | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 1 | 11-02-12 15:30 |
Πρώτη οθόνη καλωσορίσματος και αποδοχή όρων εφαρμογής | comsup | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 24-11-11 19:39 |
Πληκτρολόγιο ως πρόσθετο | leopet | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 06-09-11 11:56 |
Η ώρα είναι 08:20.