Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Δύο ερωτήματα σε μια φόρμα
Καλησπέρα σε όλους σας Στην φόρμα frmSearch που υπάρχει στο συνημμένο αρχείο elio_test.accdb (που είναι κομμάτι από μια εφαρμογή για διαχείριση αρχείου συνεδρίου) 1) θέλω να εμφανίζω τον αριθμό των παρόντων στο πεδίο ‘Σύνολο Παρόντων’ δηλ. να αθροίζω τις εγγραφές που στο checkbox (Παρόν) είναι true ούτος ώστε να βλέπω ανά πάσα στιγμή πόσοι έχουν προσέλθει. 2) όταν τσεκάρω το πεδίο Παρόν η εγγραφή που τσεκάρω να γίνεται άλλο χρώμα (όλη η γραμμή) κ αντίστοιχα αν την ξετσεκάρω να επιστρέφει στην προηγούμενη κατάσταση. Αντιμετωπίζω τα εξής θέματα. 1) Η φόρμα παίρνει τα δεδομένα από το ερώτημα QryCapCustomers Το σύνολο των παρόντων το παίρνω από το ερώτημα Qry_Paron Για να το εμφανίσω στην φόρμα χρησιμοποιώ την έκφραση =[Qry_Paron]![sparon] και μου εμφανίζει αυτό που βλέπεται στην οθόνη όταν τρέξετε την εφαρμογή δηλ. #Όνομα; Δοκίμασα επίσης να ενώσω τα δυο ερωτήματα αλλά δεν τα κατάφερα. Δοκίμασα να βάλω υποφόρμα μέσα στη φόρμα αλλά δεν μου εμφάνιζε πλέον τις εγγραφές τις βασικής φόρμας παρά μόνο την πρώτη. 2) Όσο για τον χρωματισμό της γραμμής με την function …color δεν κατάφερα κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ηλίας |
| |||
| |||
στελνω κ την βάση ...συγνώμη Ηλίας[/QUOTE] |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Νομίζω ότι θα καλυφτείς... Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Νίκο σ ευχαριστώ Έχω καλυφτεί 100% είσαι καταπληκτικός. Πολύ απλή και κατανοητή η λύση που έδωσες. Με εκτίμηση φιλικά Ηλίας Κ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διάφορα ερωτήματα σχεδιασμού βάσης | spirosgiapros | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 24-06-16 18:40 |
[ Φόρμες ] Κουμπί εύρεσης σε φόρμα που περιέχει δευτερεύουσα φόρμα | sakis297 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 21-11-14 20:23 |
Καταχώρηση δεδομένων σε φόρμα, από άλλη φόρμα που εμφανίζεται με cmd_button | alladin78s | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 2 | 14-02-12 10:08 |
Δύσκολο πρόβλημα με ημερομηνίες σε ερωτήματα! | mihalisp | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 15 | 29-11-10 16:28 |
Εκθέσεις από ερωτήματα | iondep | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 04-11-10 17:12 |
Η ώρα είναι 08:11.