Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Εμφάνιση γενικού συνόλου
Καλημέρα, τη βοήθειά σας και πάλι, έχω πρόβλημα στην εμφάνιση γενικού συνόλου στη φόρμα. Ποιο συγκεκριμένα, πάω στην καταχώρηση νέο, από εκεί στο ημερολόγιο προσφορών και από εκεί περνάω την προσφορά. Οταν κάνω την προσφορά θέλω κάπου να φαίνετε το γενικό σύνολο χωρίς να είμαι αναγκασμένος να κάνω προεπισκόπηση. Ευχαριστώ!!!
|
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Στέφανε, ανεβάζω μια δουλειά του Τάσου για να μελετήσεις και να επαναπροσδιορίσεις -ίσως- την σχεδίαση της εφαρμογής σου. με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Ωραίο παράδειγμα!
|
| |||
| |||
Νίκο, είναι ωραίο για το μέλλον. Για το δικό μου δεν βλέπεις να μπορεί να γίνει κάτι?. Πάντως σ ευχαριστώ για το παράδειγμα. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[Excel07] Αφαίρεση συνόλου | stam75 | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 04-12-15 13:31 |
[ Ερωτήματα ] Ερώτημα Συνόλου ΑΠΟ ΕΩΣ | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 14-01-14 00:07 |
[ Φόρμες ] Εμφάνιση συνόλου εγγραφών | mike04 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 12-02-12 00:20 |
[ Εκθέσεις ] Επαλήθευση Συνόλου | xristos | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 6 | 22-11-11 20:54 |
[ Φόρμες ] Αντιγραφή συνόλου στην Access | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 3 | 26-10-10 17:43 |
Η ώρα είναι 19:39.