Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Word Merge
Καλησπέρα Παιδιά, πειραματίζομαι με word merge. Δοκίμασα με τον κλασσικό τροπο μεσα απο το built in tool του MsWord, Ολα καλά και ωραία. Εχω περιπου 200 records και σε ενα document μου δημιουργεί πολλαπλές σελίδες (200 ακριβώς). Τώρα αποφάσισα να το κάνω μέσω της VBA αλλα δεν μπορώ να βρώ τον τρόπο που το κάνει ώστε να εμφανίζει τις εγγραφές σε πολλές σελίδες αλλα όχι σε πολλαπλα documents. Εψαξα αλλά δεν βρήκα. vba.txt Ευχαριστώ |
| ||||
| ||||
Καλημέρα Θάνο! Το μόνο που μπορείς να κάνεις με VBA είναι να συμπληρώσεις δεδομένα σε ένα έγγραφο και να επαναλαμβάνεις τη διαδικασία για το καθένα από τα 200 έγγραφα όπως προανέφερες. Ακόμα και αν αυτοματοποιήσεις την επανάληψη, η διαδικασία αυτή θα είναι περισσότερο χρονοβόρα από τη μέθοδο αλληλογραφίας του Word. Κατά τη γνώμη μου, αν τα έγγραφα προορίζονται μόνο για εκτύπωση θα πρέπει να αν θα βόλευε να δημιουργήσεις μια έκθεση μέσα στην Access με διάταξη όπως η αντίστοιχη του Word και να εκτυπώνεις από εκεί. Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Τάσο καλημέρα, τα εγγραφα ειναι και για αποθήκευση αλλά και για εκτύπωση. Απλώς για θεμα χώρου, ήταν προτιμότερο να υπαρχει ενα αρχειο με 200 σελίδες, παρά 200 αρχεία. Τώρα το κάνουμε με το Word, απλώς για να ξεχωρίζουμε του μήνες ο υπάλληλος δημιουργεί μια καινούργια βάση (αντιγραφή της παλαιάς) σβήνει τα δεδομένα περνάει τα καινούργια... και μετά απο το Word κάνει τη γνωστή διαδικασία. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
[VBA] Merge Cells | noname | Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 13 | 24-10-15 21:04 |
Mail Merge - προετοιμασία συγχώνευσης αλληλογραφίας σε Word | Ms-Office-Development Team | Access samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 03-05-10 16:00 |
Access 2007 και Word Merge | editolis | Access - Tips & Tricks | 0 | 15-02-10 19:54 |
[Γενικά] Mail Merge - Συγχωνευση αλληλογραφίας σε Word | Ms-Office-Development Team | Excel samples - Χρήσιμα αρχεία & παραδείγματα | 0 | 01-02-10 08:46 |
Η ώρα είναι 20:13.