Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Σκανάρισμα από Access
Καλήμερα σας, Θα ήθελα τα φώτα σας στο εξής. Αν μπορώ να σκανάρω και να αποθηκεύται η διαδρομή φακέλλου απ' ευθείας στην access. Δεν θέλω να αποθηκεύονται τα αρχεία στην βάση της access διότι τα αρχεία θα είναι κάποιες χιλιάδες. Αν υπάρχει κάποια εφαρμογή την οποία να την έχει χρησιμοποιήσει κάποιος ή να γνωρίζει σίγουρα ότι μπορεί να κάνει αυτό ακριβώς που θέλω παρακαλώ ας μου την προτείνει. Δεν με απασχολεί το κόστος αρκεί να κάνω την δουλειά μου χωρίς πρόβλημα. Ανεβάζω και ένα δείγμα για να δείτε περίπου πως θέλω να λειτουργεί. Σας ευχαριστώ πολύ και καλό ξημέρωμα!! |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα Το "σκανάρω" τι ακριβώς είναι; Ψάξιμο αρχείου (OpenFileDialog) και αποθήκευση της διαδρομής; Με εκτίμηση Νίκος Δ. |
| |||
| |||
Καλημέρα Νίκο, Εννοώ ότι να τοποθετώ κάποιο έγγραφο στο scanner και μέσα από την access να πατάω το αντίστοιχο κουμπί και να αποθηκεύει το αρχείο σε κάποιο φάκελο π.χ στα έγγραφά μου και στην access την διαδρομή του αρχείου. Ευχαριστώ πολύ και ελπίζω να έχεις κάτι να μου προτείνεις. |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο Κοίταξε λίγο την βάση αυτή.Θα σε καθοδηγήσει να κατεβάσεις το Access imaging activeX.Στη φωτογραφία θα σου βγάζει μια φωτογραφική μηχανή ή ένα Scanner.Oπότε επιλέγεις από εκεί και σκανάρεις και μεταφέρεις την εικόνα. Ελπίζω να σου κάνει. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο Καλύτερα θα σου κάνει η δεύτερη βάση .Ρίξε μια ματιά και προσάρμοσε.Δουλεύει και αυτό με ACCESS IMAGING ACTIVEX πρέπει να το κατεβάσεις. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο Σου στέλνω και αυτή την βάση θέλει κάποια συναρμολόγηση.Αν μπορείς να την κάνεις καλώς διαφορετικά ας την συνεχίσει κάποιος άλλος γιατί δεν έχω το χρόνο.Δηλαδή να προσαρμόσει τις διαδρομές. Από την μία φόρμα θα σκανάρεις και να αποθηκεύεις πχ στα εγγραφά μου και απο εκεί θα περνάς τις διαδρομές που θα μπορείς με διπλό κλικ να εμφανίζεις το έγγραφο ή την φωτογραφία,αλλά δεν ξέρω αν σε αφήνει το ActiveX να αποθηκεύσεις διαφορετικά από ότι αναγράφεις στην αρχή δεν έχεις πρόβλημα από το κόστος ζητάει κάποια χρήματα το Imaging Access ActiveX. Υ/Γ Πιθανόν αυτό θα το θέλεις για να σκανάρεις διπλώματα και άδειες αυτοκινήτων Φιλικά/Αλέξανδρος |
| |||
| |||
Καλησπέρα Αλέξανδρε, Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Νομίζω ότι η τελευταία εκδοχή με τις κατάλληλες προσαρμογές θα με εξυπηρετούσε,αλλά δυστυχώς δεν έχω τις γνώσεις για να το κάνω,αν μπορεί κάποιος φίλος να βοηθήσει θα του ήμουν πραγματικά ευγνώμων. Ευχαριστώ πολύ!! |
| |||
| |||
Καλημέρα Γιώργο!!! Κοίταξε και αυτή την βάση.Πρέπει να βρείς το ActiveX Kodak Image Edit Control Το παραπάνω πρέπει να περιέχει και τα παρακάτω λογικά Kodak Image Admin Control Kodak Image Scan Control Εάν βρεθεί ή γνωρίζει κάποιος που μπορεί να το βρεί η να βάλει κάτι άλλο μπορεί να δουλέψει. Φιλικά/Αλέξανδρος |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Μπορείτε να δείτε το παράδειγμα εδώ: http://www.ms-office.gr/forum/access...me-access.html Καλή συνέχεια!
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλησπέρα Γιώργο!!!! Πιστεύω να έκανες κάτι με το scanner.Έτσι για να μην αφήνουμε ημιτελή τα θέματα Νομίζω αυτό που σου χρειάζεται είναι αυτό που προ ανάφερε ο Τάσος στο παράδειγμα.Αν δεν το έχεις κάνει σου στέλνω την απλή σάρωση με επισύναψη μέσω ενεργοποίησης από τα windows. Φιλικά/Αλέξανδρος |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκαναρισμα και αποθηκευση σε πινακα...βοηθεια! | theoma4 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 21 | 25-07-11 10:43 |
Η ώρα είναι 07:34.