Ανανέωση ιστοσελίδας
ms-office.gr > Forum > Microsoft Access > Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις > [ Φόρμες ] Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!!

Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια!

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 31-03-13, 12:38
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003
Γλώσσα λογισμικού Office: Ελληνική

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Lightbulb Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!!

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του forum!!!
Εδώ και 3 ημερες προσπαθώ να φτιάξω μια βάση δεδομένων,όμως θα ήθελα την βοήθεια σας σε κάτι.
Έχω ανεβάσει ένα παράδειγμα στο τι θέλω να κάνω,πιθανόν να μην γίνετε !!

Έχω ανεβάσει όλη τι βάση σε φωτογραφίες για να σας δώσω να καταλάβετε τι ακριβώς θέλω να κάνω.

1) Από την φόρμα με όνομα πινακας 1 ερώτημα καταχωρώ κάποια ονόματα με ορισμένα ποσα !!!

2) η φόρμα αποτέλεσμα που έχει φτιαχτεί από ένα ερώτημα σύνολο του ΠΙΝΑΚΑΣ 1 Ερώτημα ΣΥΝΟΛΟ ,δίνει ένα αποτέλεσμα στο πεδίο "ΆθροισμαΤουΠΟΣΟ" με ετικέτα "αποτέλεσμα"

3) έχω και άλλη μια φόρμα με όνομα πινακας 2 ερώτημα και εκεί καταχωρώ ορισμένα ποσα με τα ίδια ονόματα.

αυτό λοιπόν που θέλω να κάνω είναι όταν καταχωρώ από την φόρμα με όνομα πινακας 2 ερώτημα να αποθηκεύεται από το πεδίο νέο ποσο το αποτέλεσμα στο πεδίο της φόρμας ΠΙΝΑΚΑΣ 1 Ερώτημα ΣΥΝΟΛΟ στο πεδίο αποτέλεσμα!!!!
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Ίσος δεν μπόρεσα να σας το εξηγήσω γραπτά,το έχω κάνει και σχεδιάγραμμα στην photo!!!
Πιστεύω πως είναι κάτι εύκολο και υπάρχει τρόπος.Ειδάλλως πρέπει να διακόψω αυτό που φτιάχνω και ειλικρινά έχω κάνει μεγάλο κόπο έως τώρα!!
Συνημμένα Thumbnails
Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!!-2013-03-31_00001.jpg   Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!!-2013-03-31_00002.jpg   Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!!-2013-03-31_00003.jpg   Αποθήκευση ενός πεδίου αθροίσματος σε άλλο πεδίο !!!-2013-03-31_00004.jpg  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-13, 21:00
Το avatar του χρήστη Meteora
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλησπέρα

Αντώνη δεν έχεις απάντηση διότι δίνεις πολλές πληροφορίες και δεν ξέρω κάποιον που θα αφιερώσει τον χρόνο του για να μάθει τις λεπτομέρειες της σχεδίασης που κάνεις.
Επιπλέον -φίλτατε- η ονοματολογία
Παράθεση:
Από την φόρμα με όνομα πινακας 1 ερώτημα
δημιουργεί προδιάθεση αποφυγής συμμετοχής στη συζήτηση που ξεκίνησες.
Αν δεν έχεις λύση στο θέμα σου, ανέβασε ένα δείγμα της βάσης σου και επ΄αυτού θέσε το ερώτημά σου στο forum.

Με εκτίμηση
Νίκος Δ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 10-04-13, 22:34
Όνομα: ΑΝΤΩΝΗΣ
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2003

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Thumbs down

"φίλτατος -η -ο (φίλτατη και φιλτάτη)

πάρα πολύ αγαπητός, πολυαγαπημένος, ο ιδιαίτερα προσφιλής (μέχρι και τον περασμένο αιώνα).

Ω φιλτάτη πατρίς, ω θαυμασία νήσος, Zάκυνθε· (Ωδή Α΄, Ανδρέας Κάλβος)

Πλέον η κυριολεκτική σημασία έχει περιοριστεί κυρίως στη λόγια γλώσσα, η λέξη εκπέμπει ψυχρότητα και χρησιμοποιείται τυπικά

Καλημέρα φίλτατε / Οι φίλτατοι ακροατές σχολίασαν../Χαίρετε φίλτατοι "
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.Ok δεν το διατύπωσα μα καθόλου σωστά το παράδειγμα ούτε καν ανέβασα την βάση δεδομένων επειδή νόμιζα πως ανέβηκε και έμεινα ήσυχος!!
Θα παραδεχτώ ότι είμαι άσχετος....
Είναι κάτι απλό αυτό που θέλω να κάνω!!!
Εδώ μέσα έχω μάθει παρα πολλά πράγματα και ευχάριστο όλους και όλες !
Θα κάνω ένα άλλο παράδειγμα για να έχω μια βοήθεια!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 11-04-13, 07:32
Το avatar του χρήστη Meteora
Συντονιστής
Όνομα: Νίκος
Έκδοση λογισμικού Office: Ms-Office 2007

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Καλημέρα

Αντώνη, γράψε και τι σημαίνει το 'Με εκτίμηση' το περασμένο αιώνα - σήμερα - και ...στο μέλλον. Και μη ξεχάσεις και το ανάλογο σύμβολο (λαμπάκι, χέρι με δάκτυλο κάτω, πάνω,...)

Νίκος Δ
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Δικαιώματα - Επιλογές
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα
Δε μπορείτε να δημοσιεύσετε απαντήσεις
Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

Ο κώδικας ΒΒ είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks are εκτός λειτουργίας
Pingbacks are εκτός λειτουργίας
Refbacks are εκτός λειτουργίας

Παρόμοια Θέματα

Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αποθηκευση Απεικόνισης σε πεδιο φορμας concar Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 0 25-11-16 11:02
[ Πίνακες ] Ενημέρωση ορισμένων στηλών (βάρδιες) ενός πίνακα από άλλο (με ημερομηνίες από/έως) jim67 Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 5 09-01-16 21:15
[Μορφοποίηση] Χρωματισμός ενός κελιού όταν περιέχει μία τιμή από άλλο πίνακα. VOGAS Excel - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 13 28-01-15 09:37
Δημιουργία πεδίου με εξάρτηση των δεδομένων από άλλο πεδίο panagiotag Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 6 07-11-11 10:31
[ Πίνακες ] Αυτόματη εγγραφή πεδίου από άλλο πεδίο Free_Ghost Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις 10 01-02-10 08:13

Η ώρα είναι 19:46.