Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις Access + VBA... Εδώ δεν υπάρχουν όρια! |
| Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
| |||
| |||
Ασφάλεια Βασης Back-End
Καλησπέρα στο forum Εχω το εξής πρόβλημα: οι πίνακες μου ειναι σε ενα σερβερ και για λόογυς ασφαλείας την ανοιξα σε αποκλειστική χρήση και εβαλα passward κι εγινε encrypt . Επισης για να ανοιξω την εφαρμογήη στο pc μου χρησιμοποιω passward το οποιο δουλευει μια χαρα , το προβλημα είναι αφου μπω στην κεντρικη οθόνη και παω να ανοιξω την οθόνη των ΑΓΩΓΩΝ την κύρια οθόνη εισαγωγης των αγωγων δηλ μου βγαζει << ΜΗ ΕΓΚΥΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗς>> Εαν παω και καταργήσω τον κωδικο της βάσης δουλευει μια χαρα.. Εγώ ομως θα ήθελα να εχει κωδικο η βαση μου για να μη μπορει ο καθενας να αλλαζει κατι στους πίνακες...... Εαν έχετε καποια ιδέα του τι πρεπει να κανω θα με βοηθούσε πολυ ...... Σας ευχαριστω πολύ εκ των προτέρων :) Δαφνη Μ. |
| ||||
| ||||
Καλησπέρα! Το FrontEnd δεν μπορεί (και έτσι πρέπει) να γνωρίζει τον κωδικό του BackEnd αφού κατά τη δημιουργία σύνδεσης δεν χρησιμοποιήθηκε κωδικός. Θα χρειαστεί να αφαιρέσεις και να επανασυνδέσεις τους πίνακες του BackEnd με το FrontEnd για να αποθηκευτεί ο κωδικός πρόσβασης. Καλή συνέχεια! Τάσος
__________________ Ms-Office Development Team Ανάπτυξη επαγγελματικών εφαρμογών |
| |||
| |||
Καλησπέρα στο forum Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ Τάσο έκανα ότι μου σύστησες και δουλεψε τέλεια Εσβησα τις συνδεσεις των πινάκων και τις ξαναδημιούργησα και μπηκα κανινικά στο Front - End :) Eυχαριστώ και πάλι με εσωσες :) Δαφνη Μ. |
« Προηγούμενο Θέμα
|
Επόμενο Θέμα »
| |
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασφάλεια Βάσης Δεδομένων | jimvasiloudis | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 03-02-12 10:13 |
Ασφάλεια Βάσης Δεδομένων | Meteora | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 11 | 13-12-11 10:38 |
[ Ασφάλεια] Ασφάλεια Βάσης δεδομένων σε επίπεδο χρήστη | TZON_FON | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 4 | 26-09-10 21:28 |
[ Ασφάλεια] Ασφάλεια βάσης δεδομένων - Access 2000 | artchrist73 | Access - Ερωτήσεις / Απαντήσεις | 5 | 10-08-10 12:30 |
Η ώρα είναι 20:17.